Hej
Hej. Och jag skulle ha skrivit tidigare men jag har haft fulltupp att städa mitt rum. Först så tog jag ut typ alla grejer. Sen damsuger jag . Sen moppar jag det hela. Sen när jag var klar så var det fint. Nu så sitter jag vid datorn och har tänt värmeljus och har det släckt. Idag så har jag föllt med pappa och min stora syster till stan. Och min stora syster skulle spela innebandy. För hon går på det. Vi var där ganska tidigt så jag läste den nya boken. Och det var Anne Frank´s Dagbok. Den är jätte bra. Det var inte i för sig inte orginalet boken. För min bok är ganska platt och den är lätt läst. Men orginalet är väldigt mycket text. För den är jätte tjock sa min pappa. Sen tyärr så vann inte bea och hennes lag martchen men dom fick i 5 mål. Det stod 7 - 5 till dom. Det var svårt för dom att få mål för laget som dom spelade mot var väldigt duktiga. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Goodbye♣
Munk Jacka H&M. 199 kr halsduk 89 new yorker
Lördag !

Hej och idag är det lördag. Jag följde mamma till Kista för att vi skulle handla lite saker. Vi skulle köpa pressenter till några. Först så skulle vi handla en pressent till min kusin och vi .... oj jag får inte avslöja vad jag har köpt för då kanske han läser min blogg och då får han veta vad vi har köpt till honom. Sen provade jag jag en skinjacka och en munk jacka.Munk jackan satt tjat och skinn jackan var lite för stor men den satt bra tycker jag. Sen så tittade vi på Melodifestervalen och det var kul. Sen åt vi chips och drack läsk och hade det skönt. Sen så tittaar vi på Beck. Sen har jag inte gjort så mycket men det var allt.
Munk jackan H&M 199kr


Skinjacka 399kr

Mig idag Munkjacka 199kr Ellos Digitalcamera vet ej priset


Äntligen Fredag

Hej bloggen . Och idag så hade vi venisarge på våran elevråds vecka. Och det var kul. Medans man kollade på sakerna så fick man saltapinnar. Vi hade historia. Och vi hade läst om forntiden , stenåldern och jägarstenåldern och lite annat. Och jag hade tagit med en DVD-box som heter Det var en gång (tidernas äventyr). Den hade 6 skivor i sig . Så typ ett avsnitt är 25 minuter. Sen slutade vi 1 idag. Och det var skönt. För annars så brukar jag sluta 2 på fredagar. Sen var jag hemma hos Miriam lite. Och det var kul. Sen åkte vi till mormor och morfar och firade min morbror Stefan som fyller 36 år. Sen gjorde jag lite grejer som att skriva dagbok och läsa min bok .
Sen tittade vi på OS i vancover.Min vardags outfit 

Och mina finkläder till festen