Hello

Hej bloggen och idag är det söndag. Lite tråkigt men det gör ingenting. För det är skola imorgon. Men idag så har jag varit hos farfar lite .Och pappa och min stora syster Bea också var där. Vi fikade lite. Och vi tittade på något lopp i italien. Och sverige dam och herr vann lopperna. Och det var inpromerande. Sen åkte vi till Kista och vi tittade på filmen Avatar. Jag har redan sett den men den är jätte bra. Ni måste bara se den. Sen var min morbror Stenfan här. Och jag tränade på vår tränigs cykel i 20 min. Sen gjorde jag 10 situps. Nu har jag inte så mycket att skriva . Men ha en bra dag. Goodbye

 

 

 

 

 
Hej
Och idag så har jag inte gjort så jätte mycket. Jag var mest inne . Sen så gick jag till farmor med pappa . För att pappa skulle klippa farmor tå naglar heeeee. Men jag var inne i hennes vardagsrum och spelade på mitt PSP . Sen tittade jag på tv och det var någon slags gala som var i USA . Den gick på 9 :an . Och sen så chattade jag med någon . Och sen så åkte vi till Kungsängen för att vi skulle äta på restrang med farfar. Resurangen var Golden Cave det var god mat. Men jag tyckte att jag tog fel mat rätt. Jag tog plankstek . Så man fick äta på en planka. Sen  så gjorde jag inte så mycket mer. Men ha en bra lördag. Goobye.
Fredag !!!
Och idag så har jag åkt pulka på  idrotten. Vi gör typ det varje fredag. Jag har jobbat i min USA bok och det var kul . Det var ingen musik idag för våran fröken var sjuk. Det var kul . Jag spelade Master mind med en kompis. Sen åkte jag till Sundbyberg för att jag skulle titta på visa saker. Sen var många tåg försenade för det är jätte mycket snö. Sen åt vi Mc Donalds mat och det var gott. Sen gjorde jag inte så mycket .Men ha en bra fredag Goodbye.
Snygg vaaa!!!