Hejsan Allihoppa
Och idag så hade jag det bra. Vi körde killerboll och sen dogeboll på idrotten. Det var jätte kul. Jag har delat ut reklamen och det var rätt så kul. Jag lyssnade på en ljudbok . Och det var Tintin Blå Lotus  . Okej Okej jag vet vad ni tänker. Vilken tönt jag är men den är rätt så spännande. Jag tycker att rösterna som var på CD var bättre än dom på filmen. Jag har stickat klart min mössa. Och den var jätte fin. Den visar jag på mitt Videoinlägg. Ni så tittar jag på Tila Tequila på Mtv. Jag hade också tagit hem mitt linne. Det visar jag också på videoinlägget . Vi hade påskmat och det var jätte gott. Det var kyckling köttbullar sen lite annat. Nu har jag skrivit klart . Vi syns  imorgon. Goodbye.
Mössan
Hejsan
Och idag så har jag haft en kompis här. Jag har haft min skinjacka på mig för att det är inte så kallt ute. Men den var snygg på mig. Men vi hade brändboll fast inomhus. Det var jätte kul. Sen så har jag haft dans det var kul. Sen så var jag hemma och åt mat och sånt. Sen så har miriam har varit här som jag i för sig har skrivit. Men vi gjorde lite olika saker. Sen så fick jag höra att Ricky Martin var gay . Jag tänkte okej. Men jag har inte så mycket att skriva. Jag har haft det som vanligt. Men här kommer några bilder. Och jag hörde också att några tyckte om min blogg på Källtorp. Tackar för det. Men det var allt. Goodbye.
Hej(Lite sur)
Hej bloggen. Och idag så är jag lite sur . För jag kommer inte börja Källtorp. Fan också. Men idag så var det fredise eller vad det stavar. Jag hade igen tennis idag för att våran tennis lärare skulle på semester. Men jag letare lite på nätet till en bärbar dator. Jag ska köpa en mini pc. Den är jätte snygg den är i från HP. Jag tittade på blocket men där kostade den 3000kr. Men jag har bara 2000 någonting. Sen så gjorde jag lite andra saker. Om ni undrar varför jag skriver så sent. Jo för att jag gör masser med annat så jag skriver så sent. Men jag gjorde det stora inlägget idag. Det tog ganska långt tid med det. Eller man ska säga väldigt lång . Men det var typ allt. Goodbye.
Frida-tidnig med puder till