Hej Båtklubben
Och i söndags så var det morsdag så jag gick tidigt i från Miriam . För jag skulle va med när jag ger en blomma eller blommor till mamma för det är ju morsdag. Jag filmade lite där som vanligt . Sen så sminkade jag mig. Sen så åkte vi ner till båt klubben med farmor farfar och min moster och Bea. Det var varmt. Och jag provade en ny glass. Och det var magnum som vanligt. Jag orkar inte säga vad namnet är men det var som en lyxigt ask. Men sen så var vi där och pratde lite. Sen så gick Bea hem. Sen så orkade inte jag va där . Så jag sa hej då till farfa och farmor. Sen så gick jag långt . Jag gick i från stäket till Emalijvägen. Det var soligt så det var shönt att gå. Men det var allt. Goodbye.


Fikadet
Dansgaraget lördags
Hej bloggen jag har inte skrivit på länge det för att jag hållit på med ett klipp som det tog jätte lång tid. Men jag tittade på min mamma på dansgaraget. jag filmade mycket och det blev 12 minuter lång. Men på youtube så får man bara ha 10 minuter tid på klippet. Men jag har sett flera klipp som är mer än 10 minuter. Men nu så har jag gjort klart klippet. Sen så gjorde jag ett klipp när jag och Miriam tittade på eurovison. Tyskland vann så den var ganska bra. Men här kommer det videos och bilder. Goodbye.


Vi åt också mc donalds mat
Man fick ett glass och jag fixade håret

Sen så sov vi här

Sen så var vi backstage på auloan på dansgargaet eller hur det stavas
Hej
Hej bloggen och jag har kommit hem nu. Det var för några timmar sedan. Men jag gjorde ett Videoinlägg. Nu gör jag inte det så ofta för jag har glömt det. Men ni kan kommnetera om ni vill att jag ska gör a videoinlägg mer. Nu har jag gjort 77 videoinlägg om man räkanr med den här videon. Men det skulle har varit fler . Men jag råkade ta bort dom. OOPS !!. Men här kommer det en bild och en film. Goddbye .