Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull ♦

Den här hörde jag på musiken och den var skit bra. Det var länge sen JL.O släppte någonting. Men titta och njut. Bye Bye. :)

                                 /Kram Benjamincool :)

Hej ♦
Tja. Jag kommit hem från en promenad. Skoldagen har väl varit bra. Filmen som vi såg idag var I Rymden finns inga känslor. Den har jag sätt förut. Men man fick väl se den igen. Sen har vi haft musik matte och det. Men jag vet inte vad jag ska göra nu men. Jag tror att jag ska göra min engelska läxa och typ sova 20 minuter. För jag är lite trött vet ni. Bye Bye. :)

                                                                  /Kram Benjamincool :)
Suck ♦
Tja. Allso dom här två dagarna som har gått och varit lite jobbiga. I måndags så vaknade jag sent. För jag hade glömt att ställa om min väkarklocka . Och jag hade inget smink på mig då. Och jag hade ont i tänderna för jag åt mycket godis i lördags. Jag får skylla mig själv. Men sen så var det problem att göra det här klippet som jag har lagt ut. För att pappas dator blev skit seg. Och den ville inte lyssna. Och jag blev skit irriterad. Men men . Jag börjar senare idag för vi ska gå på skolbio. Och vi börjar 8:45 istället för 8:20. Det var väl allt nu. Bloggar mer sen. Ciao. :)
 

                                                /Kram Benjamincool :)