Natti Natti ♦
Ja läsare nu så har jag bloggat för i dag. Här tillbaka som vanilgt imorgon. Natti Natti :) Zzzz                                                                  //Kram Benjamincool :)
Hemma ♦

Har kommit hem från en stund sedan och det har varit en lite jobbigt som sakt. Jag skulle komma  hem tidigare . Men det blev ett fel på tåget när jag var i barkarby, ett dörrfel (det ska alltid hända någonting när det har varit en sån här dag (hittade inte en annan förklaring för det). Men men jag var lugn och satt och läste lite i min bok typ 4 ,5 sidor hann jag läsa så det är ju bra. Jag vill så gärna läsa ut den så jag kan börja med någon annan. Jag hade ringt till min pappa att möta mig nere vid stadionen så vi gick sen hem tillsammans. När jag kom hem så åt lite mat. Det var en fantastisk köttfärssås som pappa hade gjort . Efter det så hoppade jag in i duschen för man känner sig lite äklig liksom. Hihi här sitter man också med  värsta turban på huvudet nu hihi. Men jag ska väl göra lite andra saker här nu och sen BUMS i säng. Bye Bye. :) Bloggar då. Värst bloggmaskinen här :). PS: Jag hoppas ni har läst mina mobil inlägg idag :)                                                            //Kram Benjamincool :)                            

07:18 ♦
Cha Cha läsare jag hoppas ni har sovit gott . Jag gick upp senare idag för jag skulle inte ha på mig något svart smink idag för jag ska ju till det där dumma repet på min dansskola. Om ni vet vad jag snackar om så kan ni titta på videoinlägget jag gjorde igår som ni hittar på Videofy.me webbtven . Eller  på inlägget :Videoinlägg 185 . Men jag ska åka direkt från skolan för jag ska va där vid  16:30 . Och jag slutar 15:00 idag så det är bäst att åka ditt så man kommer i tid . Så jag kommer inte kunna uppdatera idag på bloggaen. Eller så bloggar jag med mobilen (det blir bra). Men nu så måste jag packa danskläder nu. Och här nere kommer det någon eller några bilder som jag tog i går. Bye Bye. :)


Gud min mamma spelade typ hela dagen på mitt PSP:)

Lite solutgång här (eller vad det kallas) :)
                                                                     //Kram Benjamincool :)