Gott nytt år

Min lilla nyårsafton kommer jag att fira hemma tillsammans med mina föräldrar plus ett par vänner till mamma med deras barn. Jag vet inte hur kvällen kommer att bli men den kommer säkert att bli trevlig. Men från mig till de så önskar jag de ett gott nytt år. Jag tror att 2013 kommer bli ett mycket bra år. Jag lägger ut bilder senare under kvällen.

Middag på Golden Cave

Ni får ursäkta att jag inte har bloggat på länge. Men det är p.g.a att jag tappade orken för bloggandet , men jag ska ge det ett försökt till. I alla fall så har jag dessa två dagar hunnit med att fira min älskade morfar som fyllde 75 år. Då som kom vi över på lite fika och lite mat tilltugg tillsammans med några vänner till mina morföräldrar . Var super trevligt. Sen idag så käkade jag en middag på Golden Cave i Kungsängen tillsammans med mina föräldrar och farfar . Vi satt där och åt god mat samtidigt som vi pratade lite. Sen så gjorde vi inte så mycket . Det var jag hade att komma med idag så vi syns i morgon då det är Nyårafton.

Här bjuder jag på lite bilder från middagen.

Nya skal

Har glömt och berätta att jag har köpt tre stycken olika skal för min IPhone . Teknikmagazinet hade ett bra erbjudande där man kunde betala tre och betala för två ( köp 3 för två). Så jag köpte ett snyggt skal för olika fina tillfällen och två andra som skyddar mera mobilen. En var formad som en plånbok och en annan som skyddar mer baksidan på telefonen som är gjort av silikon ( som min pappa har) . Ett mycket bra inköp tycker jag.