Film betygFilmen var en typiskt rolig romantisk film som utspelade sig i ett vackert Irland

Filmen får: :):):):) av mig.

Leap Year

Det finns inte bara film jul, påsk eller Halloween. Utan även för Skottår. För nu så ska jag se filmen Leap year tillsammans med en ovanlig stor banan. Och jag hoppas ju såklart att filmen är bra.
Outlet Shopping

Jag har precis kommit hem efter att har följt med mamma till Outlet för att shoppa lite saker. Och vad mamma köpte kan jag tyvärr inte avslöja för det är en överraskning till en speciell person eller rättare sagt två personer tror jag. Hur som helst så såg jag och mamma att det är sån här stor vinterrea, där alla vinter grejer ska bort. Så jag och mamma kikade in som sagt i butikerna där reorna var i gång. Fast vi köpte inget. Hittade inget intressant ,fast jag köpte en bok ifrån Rusta som heter "Sov dig Smal".

Vi skulle ha gått på en Bok/CD Rea på CD-Outlet och andledningen för att det var rea var inte för att det var Vinter Rea. Nämligen så skulle butiken gå i konkurs , och mamma hade läst i tidningen att det skulle ha som en utförsäljning (sån här allt-ska-ut Rea). Så då tyckte mamma att vi skulle passa på att gå dit. För jag som är en bokälskare vill ju såklart gå dit och kolla . Fast när vi kom dit så var det försent, butiken hade redan tömds. Så det var lite synd att man missade den Rean. Men annars så har shopping rundan gått bra. Tittade även en snygg Möbelbutik som heter "Möbelmästarna" (en ny butik ?) och där hade det jätte snygga möbler och inredning. Och faktiskt inte så vansinigt dyra priser. Det var lagom. En snygg butik.
 


Våren verkar närma sig med storm steg


Haha, mamma köpte en sen Alla Hjärtans Dag present till pappa. För hon kunde ju inte köpa någonting för då var mamma sjuk. Snygg jacka i från Dressman.