Alla missade bilderna

Nu känner jag mig redo för att blogga igen. Efter några dagars ledighet så känns det roligt att vara tillbaks igen att skriva om ens liv som man oftast gör i en blogg. Vad jag ni missat dessa dagarna jag har varit borta. Jo först en skogs promenad på en söndag i Ängsjö med en träff med Miriam samma dag, middag med några av mina kusiner (finns inga bilder på det), bio tillsammans med samma personer och såg den jätte roliga filmen Cockpit, stort besök på Fotografiska samt äta på restaurang där Bea jobbar sin sista kväll innan hon åkte till Cypern i 3 veckor . Hon serverade oss så det var lite roligt. Hon blev verkligen överraskad av vårt lilla sällskap där vi åt jätte god mat. Sedan tittade mans sent på kvällen invigningen av OS i London. Var verkligen ett stort evenemang. Sedan på lördagen åkte jag och Miriam in till stan för att titta lite i affärer, käka och gå på bio där vi såg The Dictator. Jag fick samtidigt som en sen present ett presentkort på 300 kr på New Yorker . Sedan tror jag att det inte var något mer, just dagar med bilder. Så njut av alla bilderna. Speciellt på Fotografiska. Jag köpte också dagen före på fotografiska ett par ursnygga blåa shorts på Intersport som det var Rea på. 90 kr , det kan man bara inte säga nej till.

En liten present från Usa. Et glitterigt Iphone skal köpt på marknaden i Fashion District

Ett bra köp i från Fotografiska i deras stora bokshop

Jag tror att det spelade in en scen i Cockpit på det här taket

Man fick lite gratis prover på biografen innan man skulle gå till sin salong. Har inte smackat dessa än men jag misstänker att det är bra goda

Bloggpaus
Hej alla ihop just nu så tänker jag ta en liten blogg paus. Men när jag kommer tillbaka så kommer jag visa jätte många bilder.
 
      // Kram Benjamincool :)
 
 
 
Promenad på Ängsjö
Hej har varit lite seg med att uppdatera men nu gör jag en liten snabb här innan jag och familjen åker ner till Ängsjö för att ta en liten promenad. Jag bloggar mera när jag kommer hem sedan.