Från början till slut (igår)

Vad skönt med en lång tupplur efter att har sovit ganska dåligt på planet. Man sover inte så bra när man hela tiden sitter sittandes. Nu tänker jag inte förklara mig så mycket utan bara visa bilderna. För om ni tittar på videoklippet i det förra inlägget så får ni veta resans gång.

Men vi kunde inte åka in till den där promenad gatan för vi märkte hur långt det var att åka dit med tunnelbana eller någon slags tåg transport. Så vi bestämde oss istället för att göra ännu ett besök till New York City som vi gjorde förra året också. Men innan vi började flygresorna shoppade vi i Downtown i Los Angeles på Fashion District. Där skulle jag ha hittat en Ed Hardy munktröja som jag gjorde förra gången när vi var där. Men jag hittade ingen så istället köpte jag något jag velat köpa innan Resan. Nämligen en collage jacka (om det nu kallas så) i svart. Jag hittade en sån men det var en liten LA-touch på denna. Det var ett stort och små logotyp av basketlaget Los Angeles Lakers. Den kostade kanske 130 dollar men jag tyckte att det var värt priset. Jackan hade två sidor. En sida med ett stort Lakersmärke i ryggen och en liten vid bröstet med ett mjukt tyg. Den andra sidan hade ett litet Lakers märke på bröstet i ett lite glansigare typ som en regn jacka ungefär. Försäljaren sa att det rekommenderas att ha jackan på med det glansigare tyget för det andra var lite ömtåligt. På vilket sätt kommer jag inte ihåg. Men man ska i alla fall inte tvätta det i vanlig tvätt maskin utan av professionellt. Det här var ett bra köp. Medan på New Jerseys flygplats köpte jag en New York keps och en tidning "Food Network" som finns även som kanal i USA med bara matprogram. Det var en av mina  favorit kanaler i USA , kanske har nämnt det redan.

Efter en lång shopping dag så käkade vi en sista middag på "The Peppercorner" i Long Beach

... Där det hade massor av roliga färgade pepparkvarnar

Apropå pepparkvarnar så frågade servitören om man ville ha lite peppar fast då så använde han sig av en pepparkvarn och det tyckte jag var lite roligt. För då använder det sig av namnet på restarunagen. Varför det hete just "corner" är ju för att det låg vid ett hörn.

Hej då Vons !!  vi syns snart

Satt och knapprade lite på en Toblerone medans man åkte ner till LAX airport

Åker Air Train till NJ Transit där vi skulle ta ännu ett tåg till New York City

Frukost på Time Square

Middag på flyget hem till Stcokholm med SAS

På Arlanda så märkte vi att en av våra resväskor hade fått ett håll vid hjulet så vi anmälde problemet vid SAS Bagage Service och fick ersättning med en bättre och ny väska.

Middag hemma efter att ha flugit genom två dagar i många tidzoner.

Kommer ni ihåg när jag skulle spela in en musikvideo inne i stan tillsammans med min dansgrupp ?, nu har musikvideon kommit. Vi tittade på den efter vi hade ätit och det var väl okej. Det var coola effekter.

Jag ser  väl lite trött ut på bilder , hihi  tycker jag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress