Luvtröja

I skolan idag på sista syslöjds lektionen så kämpade jag hårt nästan själv att göra klart tröjan . En stund trodde jag att jag inte skulle hinna. Men när jag märkte hur snabbt det gick så var jag precis klar i tid. Vid slutet av lektionen när alla hade gått tittade jag och syslöjds läraren på resultatet och vi tittade på varandra och sa ”det ser väldigt bra ut”. Det är sant för jag är väldigt nöjd med den. Haha tänk att jag har gjort den själv. Jag har kanske planer på att sätta ett väldigt stor häftigt B på ryggen, på magen eller ett litet vid bröstet. Jag har inte bestämt mig ännu vart jag ska sätta den men det kan bli så att jag inte gör någon bokstav alls. Beroende på hur min åsikt förändras.

Bea is the Cock

Jag kanske inte har nämnt det men för några dagar sedan så ställde Bea upp i en mattävling. Där man skulle laga 6 rätters 4 för själva juryn och 2 för ett par gäster hon tog med sig som var pappa och hennes pojkvän Viktor. Jag som inte kunde följa med ville ju se vad min storasyster hade lagat så jag sa till pappa om han kunde ta kort på rätterna med sin mobil och skicka till min Hotmail. Vilket han har gjort. Jag vet inte än vem som har vunnit den tävlingen men jag hoppas på att Bea har vunnit, man får hålla tummarna. Huvudrätten , tror att det kan har varit en anklever med någon mör köttbit

Efterrätten, Hallon pannacotta (Bea älskar hallon så det här är en typisk efterrätt som utstrålar henne)

 
PS: tyvärr har jag ingen bild på förätten som "var en god paprika soppa",sa pappa. Men jag tror att han glömde ta bild på den.

Vinnare kommer hem

Igår så kom artisten Loreen hem efter att har tagit segern i ESC 2012. Hon bemötts med många paparazzis och glada skrikande fans som sjöng hennes vinna låt. Välkommen hem Loreen säger jag bara!