Halloween frukost

Idag så är det Halloween och det som jag brukar göra är att mysa någonstans och titta på lite halloween filmer. Jag hade tänkt se både lite tecknade filmer och vanliga filmer som är halloween inriktade. Sen om jag hinner så kanske jag kan se något avsnitt hur Criminal Minds. Jag kan berätta vilka det var sen.

 

Hur startar man då en dag som denna jo som det visas på bilden här, enligt mig.

 

 
 

 

 
För att komma in den rätta Halloween stämmningen så lyssna på dessa låtar
 
Mycket att lägga ut

Hej allihopa. Sitter nu här i mitt rum och ska plugg järnet snart. För jag har engelska som måste göras som jag hade tänkt skulle ha gjort i helgen men jag kände att jag aldrig skulle kunna hinna det så jag får göra det under lovet. Ska försöka göra det så fort som möjligt så jag kan njuta av lovet lite. Jag har väldigt mycket saker som jag vill ge ut till er läsare men just nu så har jag tyvärr inte tid. Men när jag har mycket tid så kommer jag lägga ut dessa saker. Nu måste jag återgå till studerandet. Vi syns snart.

 

 
Lov skola som gäller !

God morgon på er. Idag är det lov skola för mig som gäller, jag känner mig lite nervös men det kommer nog släppa när jag är där. Just nu har jag inget mer att säga än att jag kommer gå på lov skola. Håll tummarna att det kommer gå bra.