Testa något nytt

Jag har alltid köpt cashewnötter och mandlar och ätit på. Men jag har aldrig smakat på flera nöt sorter än det. Men när vi var ute och storhandlade så plockade pappa på sig en påse med pistage nötter (eller föresten så var det efter storhandlingen).  Jag som älskar att testa nya saker ville jag såklart testa. Så jag tog en pistage nöt och smakade. Och helt plötsligt så var jag förälskad i den här nöt sorten. Faktiskt mycket bättre och mer än cashewnötter och mandel. Så att testa nya saker kan förändra saker. Jag trodde att pistage hade en ganska så stark smak liksom lite mint men jag hade fel.

 

Tagit en paus

Hej jag har tyvärr inte haft tid att blogga typ den här helgen för det har hänt massor av annat fast att jag har sagt att jag skulle ha bloggat mer i fredags. Men precis då så skulle jag göra en skol sak som tog tid och samtidigt skulle mamma prata med min morbror på Skype . Tiden blev två timmar men jag pratade också lite med honom så det var inga bortkastade timmar. Sen kände jag mig väldigt trött efter mamma hade pratat klart med honom så jag gick och la mig. Sedan igår så gjorde jag massor av annat och inte orkade men så fort jag ville blogga kom något i mellan. Så en ganska upptagen helg men nu så har jag tid, som ni ser.

 

Idag så kommer jag för det mesta att ta det lugnt men nu om några minuter ska jag följa med mina föräldrar och handla lite mat alltså med andra ord: storhandling. För kylskåpet och frysen står helt tom ungefär. Sedan kanske ska jag hälsa på min farfar, sedan vet jag inget mer. Jo föresten jag måste göra mina läxor. För ni känner ju mig i dessa skoltider. Jag vill få klart läxorna så fort som möjligt.

 

.

Jag och pappa hade tränat på gymmet och sen direkt efter åkt till ICA Maxi i Häggvik för jag skulle köpa en slags protein shake som jag vill testa. Men när vi kom dit så blev det mer saker. T.ex. så har jag letat efter mandelmjölk ganska länge och inte hittat men sen hittade jag det där. Jag har varit nyfiken på hur mandelmjölk smakar. Och i morse så testade jag lite och det var ganska gått faktiskt, inte så farligt i alla fall.

Friday !

Efter ett par trötta dagar med plugg och läxor så har jag inte haft tid till bloggandet. Men nu är det egentligen fredag så då hade jag tänkt satsa lite mer på att skriva in mer här. Men det beror på såklart om jag kommer att hinna. Men det ska jag nog försöka klämma in efter ännu en långskoldag som står framför mig. Visst är det trist att sluta sent men om man tänker efter så har jag gjort klart det mesta med läxor så jag behöver inte göra så mycket hemma, vilket känns så skönt. Men nu hinner jag inte skriva mer om jag ska hinna med bussen men vi syns snart.