Tagit en paus

Hej jag har tyvärr inte haft tid att blogga typ den här helgen för det har hänt massor av annat fast att jag har sagt att jag skulle ha bloggat mer i fredags. Men precis då så skulle jag göra en skol sak som tog tid och samtidigt skulle mamma prata med min morbror på Skype . Tiden blev två timmar men jag pratade också lite med honom så det var inga bortkastade timmar. Sen kände jag mig väldigt trött efter mamma hade pratat klart med honom så jag gick och la mig. Sedan igår så gjorde jag massor av annat och inte orkade men så fort jag ville blogga kom något i mellan. Så en ganska upptagen helg men nu så har jag tid, som ni ser.

 

Idag så kommer jag för det mesta att ta det lugnt men nu om några minuter ska jag följa med mina föräldrar och handla lite mat alltså med andra ord: storhandling. För kylskåpet och frysen står helt tom ungefär. Sedan kanske ska jag hälsa på min farfar, sedan vet jag inget mer. Jo föresten jag måste göra mina läxor. För ni känner ju mig i dessa skoltider. Jag vill få klart läxorna så fort som möjligt.

 

.

Jag och pappa hade tränat på gymmet och sen direkt efter åkt till ICA Maxi i Häggvik för jag skulle köpa en slags protein shake som jag vill testa. Men när vi kom dit så blev det mer saker. T.ex. så har jag letat efter mandelmjölk ganska länge och inte hittat men sen hittade jag det där. Jag har varit nyfiken på hur mandelmjölk smakar. Och i morse så testade jag lite och det var ganska gått faktiskt, inte så farligt i alla fall.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress