Benjamin's Look Today
Nu när det är nyårsafton har jag fixat i ordning mig tills ikväll . Jag hade inga stora planer inför vad jag skulle ha på mig ikväll. Därför blev det skjorta och jeans.


//Kram Benjamincool
Julklappar från USA
I går när vi skulle gå ut och fira min morfar , hade mamma sagt att mina morföräldrar hade fått paket ifrån min morbror Stefan och Dominique. Det visade sig vara julklappar och igår efter bion så öppnade vi de och jag fick ett par pyjamas byxor med Los Angeles Lakers logan på. De var jätte fina och passar dessutom min Lakers jacka. Nu fattas det bara en Lakers keps och kanske ett par tröjor , sen har man nästan hela samlingen , hihi. Mina föräldrar fick en slips och en slags halsduk , där slipsen var till pappa och halsduken till mamma.

Tack så mycket för julklapparna hörrni.


//Kram Benjamincool
Lady gagas bästa låtar
Förra veckan på julafton fick jag som ni vet bl.a lady gagas nya album Artpop. Sen jag fick albumet den dagen har jag inte kunnat sluta lyssna på den. Jag spelade och lyssnade på hela albumet varje dag , så bra är låtarna. Den här gånge har hon verkligen lyckats, med att göra ett helt album med hennes tankar utspelat i electronic musik. Men de fanns visa låtar som verkligen stack ut och som jag kan lyssna på hur många gånger som helst , som jag tyckte var absolut bäst. Därför hade jag tänkt dela med mig av mina favorit låtar ifrån albumet. Om det är någon som har albumet hemma och har lyssnat på alla låtarna,  kan de gärna få kommentera sina favoriter egna favoriter.