Paus
Jag kommer nu ta en blogg paus. Jag känner att jag har alldeles för mycket att göra att jag inte hinner blogga just nu men vi syns när vi syns.
 
Busy

Idag har det varit ganska fullt upp kan man säga. Jag har fått känna hur veckorna innan skolavslutningen kommer att vara och hur schemat kommer att se, som är mycket bättre än det förra om man får jämföra. Men skolan innebär också läxor så i morgon så kommer vi bli förhörda om några matte sidor vi läste idag som handlade om Rymdgeometri, som kommer vara jobbet inom matte just nu. Jag försökte gänga med under genomgången men jag hade nästan ingen kraft kvar så man kunde förstå. Men hon sa som tur att vi skulle repetera detta flera gånger. Då kan man ju vara förbered och mycket piggare då. Jag känner att det blir lite tjatigt om jag sitter här och skriver om allt jag gör i skolan men jag kan nämna det som har varit väldigt stora grejer för mig. Här under kvällen så letade jag fakta och information om den brittiska kocken Jamie Oliver, anledningen är att inom den här månaden så ska vi göra ett så kallat "Oral presentation" där ska redovisa inför en grupp vad man har skrivit om lite och forskat om, som ska för det mesta vara genom att man ska tala. Jag vet att jag blir nervös väldigt enkelt och kommer lätt av mig i vad jag ska säga, nu när det just är engelska. Men jag kommer göra mitt bästa och jobba hårt och öva mycket så detta bara sitter som en smäck i hjärnan på mig. Detta ska låta flytande och inte vara så mycket hack i , om man ska för klara det så. Jag kommer jobba mera i morgon då vi är lediga från två lektioner tills vi ska redovisa detta så det är ett bra plus. På morgondagen så ska jag försöka skriva ner allting som jag ska säga och sedan ska jag öva på det i flera veckor tills redovisningen, hoppas det kommer gå bra. Jag vill gärna få så bra betyg som möjligt i Engelska.

 

Nu kan jag inte skriva mera för jag har några saker jag ska göra innan jag släcker allting och sova, men vi syns i morgon. Hej då!.

 

 
Här bjuder man lite på sig själv, ungefär så är glad var jag i eftermiddag och resten av kvällen ,hihi
 
Body builder ?

Igår så hade mitt paket kommit från min beställning som jag gjorde på Gymgrossisten ( vet inte om jag har nämnt det) . Det som jag hade beställt var 1 kg protein pulver, 15 st protein bars (med smak av pepparkakor) och sist men inte minst ett flack Celcius (cola). Jag tänker inte säga hur mycket det här kostade för då tänker ni säkert varför jag satsade så mycket pengar på det här , men jag kan säga att det var inte billigt. Jag är i alla fall jätte nöjd med min beställning.