Joe & The Juice
Sitter just nu på cafét Joe & The Juice tillsammans med mina föräldrar och Miriam och tar en Juice, samt en sandwich med kyckling , avokado och tomat för min del. Sandwichen heter Joe's Club.
 
Det har varit en underbar och rolig dag på Red bull Flugtag. Jag kommer lägga ut en lite video sedan , hur det var och några olika flygmaskiner som var med i tävlingen.
 
 
Juicen hete "Go Away Doc" , som var gjort på morot, äpple och ingefära
 
Haha
 
 
Miriam tog en juice som hete "Iron Man" , som var gjort på kiwi , jordgubbar och äpple.
 
 
 
 
Laddar upp
God morgon på er på den här söndags morgonen. Idag så ni vet ska jag , mina föräldrar och Miriam åka in till stan för att gå och titta på Red Bull Flugtag (flugtag = flygdag) . Jag har alldrig upplevt något sådant förut än att ha sett teve-reklamen, så det ska bli jätte spännande att  få se flygmaskiner och en väldigt cool show vid Strömmen i Stockholm.
 
För en hel flygdag  och kanske lite trängsel bland männsikor , laddar jag såklart upp med en god och kraffull frukost. Så man inte svimmar bland folkmassorna.
 
Haha , tittar på en Lady gaga konsert på teven ( The Monster Ball) . Jag hade fått förra året som födelsedags present en konsert DVD av mina föräldrar.