Benjamin goes Vampire

Ibland har man tråkigt på en helt vanlig fredags kväll. Då händer det att man gör något sånt här.

Jag visste alltid att jag gömde en hemlighet, jag är en vampyr , hihi :)

Deadline
Just nu känner jag mig lite stressad, eftersom det är på fredag som allt ska in. Då tänker jag på min Hemskrivning i Kemi och min utvärdering i träslöjd. Trots att jag har kommit en bra bit , känns det ändå som att jag inte kommer hinna klart. Det är fortfarande mycket som ska skrivas .Det enda jag kan göra just nu är att försöka pusha mig själv och jobba hårt , så länge det går. Tyvärr så hinner jag inte blogga mera eftersom jag måste sova inför morgon dagen. Jag och min klass kommer nämligen har orientering i Granskog. Det är inte min bästa gren , men nu på sista tiden har jag  lärt mig mera om vad man ska göra och vad man ska tänka på när man håller i en karta osv. Jag hoppas i alla fall att det kommer gå bra.
 
Eftersom vi slutar så tidigt i morgon, så kommer jag faktiskt åka tillbaka till skolan , för visa lärare har bjudit in några extra lektioner som man kan gå på. Om man känner att det behövs. Vilket jag tycker är ett måste just nu.
 
Jag känner verkligen att deadlinen tar kål på mig.
 
 
 
Lektion
Just nu är det Fysik lektion . Dags att plugga stenhårt inför provet som är nästa vecka. Även att jobba hårt på lektionen, som man fattar allting med magneter, energi osv.