Sue
Nu har jag blivit förälskad i ännu en ny karaktär på SNL (Saturday Night Live) och den här gången heter den här karaktären Sue. Sue är en tant som är väldigt förälskad i överraskningar , men så förälskad att hon blir glad på ett galet psykisk sätt. Hon gör allt för att inte avslöja överraskningen. Njut av några sjukt roliga sketcher med glad galna Sue.
 
 
 
Jag skrattar varje gång jag ser dessa !
 
 
Lördags bilder
Från morgon och till kväll har jag haft fullt upp med att göra saker som studera och gå på en härlig teater föreställning. Här kommer lördagens bilder.


Viktigt att starta rätt med en god frukost.

Man måste bjuda på sig själv ibland
Studerande på gång !

En lunch innan teatern , gårdagens smörgåstårta med fulkorns cous cous

Väntan tills föreställningen börjar !
Min underbara mamma
Min Celsius finns över allt , hihi
Fullspäckat med folk som ni ser
Om jag ska vara ärlig hade vi inte tänkt att köpa ett program , men sen under pausen hittade jag ett program nästan orörd i en papperskorg och jag tänkte varför inte ? , hihi. Man fick den i alla fall gratis. Om ingen vill ha den så tar jag den , hihi.

Det var jätte bra skådepelare med i föreställningen

//Kram Benjamincool
Lördag
Ni får utsäkta den sena uppdateringen men det har sin anledning att jag har spenderat min morgon med att studera en massor. Det var allt ifrån italienska , matte och musik och jag jobbade på så gott som jag bara kunde och jag känner mig rätt nöjd med det jag presterade Trots att det gick väldigt långsamt för mig i matten ( eftersom jag visste inte hur man skulle räkna ut ett tal i kapitlet Algebr i våran mattebok) , dröjde det inte länge till när jag kom på svaret på problemet. Jag hann bara med typ tal , men nu när jag vet hur man ska räkna ut vissa saker , kan jag fortsätta ha det i minnet till nästa gång jag räknar.

Nu är jag fixad i håret , satt på mig finskjortan och sitter nu på skrivande  stund på tåget som ska transportera mig och mamma in till stan. Därefter ska jag och mamma gå till Intimateatern för att se föreställniningen "De 39 stegen". Jag har funderat länge på hur föreställningen kommer att se ut eller att vara och om någon timme får jag veta svaret. Jag hoppas det kommer bli en underbar eftermiddag för både mig och mamma. Detsamma till er.Dagens outfit

// Kram Benjamincool