Natti natti
Den här dagen har varit ganska bra och jag känner jag har fått saker gjorda så som läxor. Men jag har känt mig lite deprimerad av någon anledning , vet inte varför , jag kände mig väldigt trött och kände att jag inte orkade göra någonting. Därfö tvingade jag mig till gymmet , för om jag skulle skippa gymmet idag , skulle jag ha mått ännu sämre .Dessutom kände jag mig mera gladare och bättre när väl jag tränade , man samlar ihop sina tankar liksom. Jag slutade föresten inte akoldagen så sent som jag trodde , utan det den sista lektionen som stod på vårat schema kommer börja någon gång nästa vecka och inte den här veckan. Vilket var lite tur, men jag kommer se framemot.
 
Imorgon har vi skolfotografering och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig , men jag får se till att jag tar på mig någonting snabbt och snyggt i morgon . Jag har bara några tankar på vad jag kan ha på mig , men jag vet inte riktigt om det kommer att matcha eller inte. Men bortsett från kläderna vill man också se pigg ut och det gäller på naturligt sätt att man ska sova ordentligt. Därför måste jag som sagt säga adjö till er nu , så ses vi i morgon. Benjamincool måste ju få sin skönhetssömn (hihi)
 
 
 
 
Middag on the Italian way !
Efter ett ganska hårt träning sitter ganska trött i mitt rum och äter lite Lasange som min mamma har lagat. Det får mig att bli mycket inspierad över den italienska matlagningen och eftersom jag lär mig italienska och ska faktiskt öva lite på de nu , passar det jätte bra. Den var god med lite extra prästost och lite svartpeppar och torkad oregano på.
 
 
 
Lasange är ju inte den nyttigaste maträtten , men man får det man får 
hemma (haha!). Det var därför jag balanserade det med sallad och Keso.
 
 
Måndag
Hej allihopa hoppas ni har haft en bra morgon. Själv har jag haft en realtivt bra morgon , jag har packat min skolväska med skolböcker och plus idrottskläder eftersom jag och min klass ska ha idrott idag. Sen ska jag även uttnyttja mina idrottskläder lite senare under dagen eftersom jag ska gå och träna direkt efter skolan. Jag hoppas jag kommer orka med det osh skoldagen eftersom jag har misstankar om att jag kommera sluta senare idag , för att jag har en sista lektion som står på mitt schema som visar att lektionen slutar fyra. Jag hoppas jag kan hålla ut så länge. Men jag hinner inte skriva någonting mera , eftersom jag måste hinna med bussen. Vi syns snart !.