Tisdag
Idag har det som kan vara det värsta med skolan , nationella proven. Den här dagen var det skrivnngs delen i engelska i morse vid åtta tiden. Det gick ganska bra tyckte jag , jag blev klar 2 minuter innan den tiden man fick på sig ( 60 minuter) . Texten blev rätt bra så jag känner mig ganska säker på detta. Jag kommer nog få några grammatik fel på visa delar , men så är det alltid. Det är ganska svårt att koncentrera sig på att hur man ska kolla grammatiken i sin text. Just när det gäller under en viss tid. Jag hatar att göra saker under stress. Fast att man tycker att det har gått bra kan det också ha gått dåligt , man kan inte hoppas på för mycket. Men man man måste såklart vara positiv , hihi

Nu hade jag tänkt att göra lite reklam för ett Musik & Konstcafè vi ska ha nästa vecka. Där vi musikare ska spela och bildarna ska ställa ut lite tavlor som de ha gjort , som kan även köpas de ( har jag hört) . Här är våran reklamflyer , som kommer kanske sitta lite här och var. Föresten så kanske ni ser min profil längst ner till höger ( vid "välkomna!")

God natt !


//Kram Benjamincool

Michael Jackssons nya album
Fast att Michael Jacksson är död , släpper han fortfarande album. Nu den 13 Maj ska det släppas ett till album med bl.a åtta nya låtar. Albumet heter Xscape. Jag blir nyfiken.