Kryddig Panerad Torskfilé (I går)
Det var länge sedan som jag gav ut recept till er (vilket jag gjorde mycket förr) och eftersom jag skulle laga maten idag och göra panerad torskfilé så kom jag in till mina mat idéer igen och experimenterade vad jag skulle krydda den med , sen visade det sig att det bli rätt så bra och gott. Därför hade jag tänkt att dela receptet med er.
 
Istället för att berätta textvis hur man ska göra , visar jag istället bildvis om hur man ska göra.
 
 
 
 
1. Blanda dessa kryddor med Extra Virgin Olivolja (bestäm mot själv) och sen blanda  samma kryddor i en hög med ströbröd...
 
...så det ser ut så här. Sen blanda ut kryddorna i oljeblandningen och ströbrödsblandningen.
 
 
2. Sen toppa torskfilérna i oljeblandningen och ströbrödblandningen
 3. Stek fisken 3-4 på båda sidor , eller tills de har en lätt brun färg.
 
 
Såser till fisken:
 
 
Dressing: Blanda lite olivolja tillsammans med kryddorna som vi har använt till fisken och blanda in lite Sambal Oelek för lite mera hetta.
 
Såsen: Blanda ihop Créme fraiche tillsammans med en annan créme fraiche med smak av franska örter
 
 
 
Serveras med potatis och toppa rätten med lite svarta oliver och torkad Oregano.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress