New Years Eve
Känns passande att börja dagen med en film. Passar till denna dag - New Years Eve.

//Kram Benjamincool
Året 2014 (skrevs igår)

Tänk att året 2014 snart är slut och i morgon kommer allihopa fira in det nya året 2015 ! Med detta hade jag tänkt för första gången tror jag, sammanfatta året som har gått. Sen nämner jag de största händelserna som har hänt det här året.

 

 Året 2014 har varit ett ganska bra år för mig tycker jag. Jag har känt att det här året har varit ett år då jag har förändrats och har släppt ut lite mera av mig själv och har visat mera om vem jag är.

Med det tänker jag på då jag kom ut som Gay, just den biten då jag skulle berätta för mina bekanta var läskigt till en början för detta är ju ingenting man säger varje dag liksom. Första gången jag skulle berätta detta var hemskt för man var orolig på hur reaktionerna skulle vara och hur folk skulle ta det. Jag visste att folk skulle acceptera detta eftersom man kanske har misstänkt det i flera år att jag var Gay, när jag hade mörk ögonskugga runt ögonen och såg ut som en tjej. Fast att de flesta visste och misstänkte att jag var Gay var det ändå lite läskigt.

De första dagarna efter att jag hade berättat för mina föräldrar kändes helt onaturliga eftersom jag tänkte, ”Herregud har jag verkligen berättat det här”, men sen efter någon vecka så gick det över, för jag har vetat i några att jag är Gay och då har det känts normalt för mig hela tiden efter att jag upptäckte det  att jag är det, för det är som sagt ”den jag är” .

Om ni undrar så berättade jag för mina föräldrar, bästa vän och för min syster först vid slutet av sommaren och sen någonstans vid slutet oktober berättade jag inom sociala medier.

 Sen vid sommaren efter att jag hade kommit ut (för mina föräldrar osv. , detta var innan jag berättade inom sociala medier), bestämde jag mig för att byta hår stil vilket var att bli korthårig och då hade jag en liten omröstning på bloggen på vilken kortfrisyr jag skulle ha. Resultatet blev jätte bra tyckte jag och har sparat min lilla hårtofs i samma påse , som jag fick den dagen på frisör salongen och jag vet fortfarande inte vad  jag ska göra med den ? Ska kanske skänka det till en organisation som fixar peruker för cancersjuka.

Sen har jag visat lite mera av min s.k. musik sida då jag har släppt ut två covers på låtar, t.ex. den första på länge var med Artpop av Lady Gaga. Jag planerar att göra att lägga ut flera covers nästa år. Den första Cover som jag la ut , vilket var ur längesedan

Hoppas året 2015 kommer bli ett bra år och jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig hur det nya året kommer att bli, men när väl det oväntade eller det förväntade händer då vet man !

 

 
Juste glömde att jag hade ännu en bra sommar i L.A .
Music in my ears !!!
Alltså dessa låtar har jag lyssnat på hela Jullovet Nonstop. Fast att de är några år gamla så är de fortfarande lika bra.
 
Lite roligt att jag tycker om dessa låtar eller att jag har valt att lyssna på dessa , för de två kvinnorna var varandras konkurenter under Eurovision Song Contest i Belgrad 2008. Synd att Charlotte inte kom högre än en 18:e plats, för man tycker låten och numret förtjänade bättre en så. Men som tur kom Ani Lorak eller det Ukrainska bidraget på en andra plats.