Min Mathistoria Del 1 - Umgänge
Alltså jag har märkt mer och mer att jag har börjat att synda och det känns bra bortsett från att man har fått värsta blodsockerfallet , men jag antar att det var det värt (???:) ). Men känner mig inte så fräsch efter allt detta , men det var längesedan som jag åt chips , bullar elller kakor. Eftersom jag rör på mig ganska mycket så gör det inte så mycket när om jag äter lite onyttigt då och då.
 
Men det har inte alltid varit så. Lite Historia här nedanför som jag delar med mig av , fick idén att skriva detta med tanke på hur jag åt förut och vissa saker kanske var lite extrema. Vill säga att jag har inte haft någon sorts väldigt sjuk ätstörning som detta skulle ha ledat till Anorexia , utan lite av att jag gjorde lite saker som mina kompisar gjorde. Så man kanske kan säga en liten ätstörning om visa tror det. Men vill inte använda det ordet för mycket , för det är ett rätt känsligt ämne. Men det kändes inte som en ätstörning när jag väl gjorde detta , så jag vet inte om jag hade det eller inte. Haha ni får avgöra själva. Jag hade bara ett väldigt konstigt tänkande i allafall om mat. Texterna blev ganska långa så de fick delas upp i tre delar.
 
 Umgänge
 
Jag kommer ihåg för några år sedan då jag hade en s.k EMO period då jag verkligen såg annorlunda ut och jag tror just den tiden handlade om att jag skulle s.k "Express Myself" och jag var rätt så spinkig. Jag hängde med ett tjejgäng (som var jätte trevliga och var super skyssta som var mina vänner under denna skoltid , vi gick i samma klass) och några av de hade jätte panik när det gällde maten. Så fort den här personen åt för mycket , gick hon ibland ut ifrån matsalen och ringde sin mamma för att prata ut om hennes ångest.
 
Som tur var fanns det några i gänget som inte var på det här sättet utan var istället tvärtom och det hände några gånger att de sa till den här personen att "du kommer inte gå upp i vikt bara för att du äter det här lilla , nu får du ge dig". Vilket var rätt bra för den här personen var lite väl petig och panikslagen , nästan lite det där väldigt anorexiska tänkandet. Om man nu ska förklara det på ett lite bättre sätt. Som tur tror inte att jag hade lika stor ångest som hon hade över mat som jag hade.
 
Det konstiga med detta var att eftersom jag hängde med det här gånget rätt mycket och jag såg att på visa tallrikar var lite tommare på mat än andra , då hackade jag på det här. Fast med det åt jag mest grönsaker och mindre av själva "maträtten". Haha det var liksom min s.k Diet: Mycket grönsaker och lite av huvudrätten. Ingenting jag skulle äta idag för nu har man lite mera logik och bättre tänkande om mat än vad man hade. Nu är det mera att jag plussar på allting: Mera grönsaker och typ samma mängd av själva huvudrätten. Man kan säga att jag åt nyttigt med tanke på grönsakerna , men att jag åt lite av själva huvudrätten var kanske lite extremt och ett väldigt konstigt tänkande. Man kan säga att jag gick lite i en trend att man skulle äta lite för att vara smal och hela den där biten. Lite som trenden med den jävla barnmaten !
 
 
Remember This !!?
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress