Min Mathistoria Del 2 - Mat & Känslor

Mat & Känslor

Men ibland om vi inte skulle ha grönsaker hemma då såg min portion väldigt liten ut. Med detta började folk kommentera och fråga varför jag åt så lite, vilket kändes irriterande. För jag kommenterade ju inte folks eller deras matstorlekar för jag tycker det är något som man får bestämma själv , liksom jag vill inte lägga mig i så mycket i vad folk äter utan det får de bestämma. Men det kan hända ibland att jag frågar i dagens läge , men det händer inte ofta. Det beror på inom vilken situation det är i. För det kan vara pinsamt ibland och fråga det till en person likson. Men det tyckte jag kändes irriterade och jag tänkte "Tänk på ditt så tänker jag på mitt och lägg dig inte i hur jag äter"

 Förut var jag rätt rädd att gå upp i vikt och det var någon slags tävling inom mig som gick ut på att jag skulle försöka behålla samma kroppsvikt hela tiden , men så fort det blev kanske 4 kg mer på vågen så fick man lite smått panik. Problemet med att jag åt på det här sättet var att jag tyckte det kändes bra för när jag inte åt som alla andra (förutom dessa tjejer) kände jag mig speciell. För det var något man kunde kontollera , något jag bestämde över och det var något som inte kändes tillåtet och det var någonting annorlunda. Lite därav att jag sminkade mig som en EMO/Fjortis , hade långt hår och såg ut som en tjej. Fast om någon skulle kommentera att jag var ful eller äckligt eller något annat grovt , skulle jag ändå fortsätta med det jag gjorde , fast att det ibland gjorde ont.

Men eftersom jag ibland åt väldigt lite så är det inte sunt att göra det när man är tonåring och är frisk för övrigt så det är ingenting jag rekomenderar självklart , om man säger så.

Sen tyckte jag lite längre med åren att jag såg väldigt spinkig ut t.om min farmor sa att jag såg väldigt smal ut och undrade om jag åt någonting eller tillräckligt . Jag hade också ett slags ideal i mitt huvud på något sätt att jag skulle se smal ut , lite som en kvinnas kropp , om man säger så. Med det bestämde jag mig för att jag ville se lite större ut och inte se ut som en tändstickan. Jag ville helt enkelt se lite mera muskelös ut om man ska gå rakt på sak. Därav började jag träna på Gym.

 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress