Färga håret tredje gången
Jag kanske inte har berättat detta för er , men jag ska nämligen färga håret. Jag har funderat på detta i ett långt tag och jag hade inte riktigt bestämt mig då för vilken färg jag vill färga mitt hår till. Men nu efter mycket funderingar har jag nu bestämt mig exakt. Jag kommer färga mitt hår mörkbrunt och som grädde på moset kommer jag att göra lite ljusa slingor , så det blir som en Ombré look. Jag har fått väldigt mycket inspieration från folk i min närhet och såklart lite kändisar om just den här hårlooken bl.a har jag blivit inspierat av Disney Channels China Mcclain som i ett avsnitt av A.N.T visade upp sin Ombré look. När jag såg den looken på teve tänkte jag för mig själv , "den är looken är ju skit cool, den måste jag ha". Sen efter några veckor till köpte jag sedan två hårfärger från Garnier och L´oréal Paris på H&M där en var för att färga håret mörkbrunt och den ena för att skapa Ombrés. 
 
Idag ska jag börja göra min lilla hårfärgs resa (?) genom att börja färga hela mitt hår mörkbrunt och sedan ska jag i morgon fortsätta med den andra hårfärgen för att ska Ombrés , eftersom jag tror att slingorna inte blir lika bra om jag gör direkt efter man har färgat. Här tar jag inga risker.
 
Detta är den trejde gången som jag färgar mitt hår. Om ni klickar på en av länkarna här nedanför hittar ni mina tidigare hårfärgen , de gamla goda tiderna ,hihi.
 
 
Jag valde att köpa Garnier Olia , eftersom den inte innehåller ammoniak. Vilket luktar så himla starkt när man just ska färga sitt hår. Dessutom är det ungefär ersatt med oljor från blommor , så det är lite bättre och hälsosamt för håret. Sen valde jag såklart L´oréal Paris Féria Wild Ombrés , för att kunna enkelt själv ska mina egna ombrés.
 
 
 
 
Plugga
Tyvärr kan jag inte blogga idag ( fast jag skulle så gärna vilja) , eftersom jag måste plugga inför två viktga saker i morgon. Det är ett litet matte test i geometri och läxförhör på glosor i italienska. Jag hade helt glömt bort att det var i morgon och just får jag lite panik. Men det kommer säkert gå bra , hoppas det.


//Kram Benjamincool