En dag på stan
Jag har känt mig så lat på sistone , så det är därför jag inte har bloggat som jag har brukat. Nog med ursäkter , här kommer det lite bilder från igår , en dag på stan med min mamma och min mormor.
Väldigt vacker glas konst från Kosta Boda på PUB. Champagne flaskor och fina skålar
Ett fint luktljus från på Cervera , den luktade gudomligt. Måste köpa det någon gång !
Nu när sommaren närmar sig vilket innebär mycket resande med flyg osv. Här har Muji 20 % rabatt på reseförpackningar i olika former. Erbjudandet gäller till 10 juni , så passa på ! Jag som ska om några veckor åka till L.A i tre veckor (yaaah !) , så jag behöver nog köpa lite reseförpackningar för att förvara mina hudprodukter på planet, hihi. Ni tänker säkert "What A Fuck ? ". Kommer förklara detta lite senare.
 
Jag älskar att de har olika typer av flaskor , i olika former och storlekar. Okej dessa förpackningar är lite dyrare såklart , men jag tycker de är värt det. Men man får 20 % rabatt , så det är ju en fördel. En flaska kostar ungefär 40 kr (de flesta kostade så) beroende på vilken flaska de är, så det blir då 32 kr (0,2 x 40 = 8   40-8 =32  ,haha, Matteuträckning) per flaska.
 
Haha jag , såg ett hudvårdsmärke inne på varuhuset PUB som hete Max Benjamin , såklart fick man en snabb reaktion och tog en bild.
Jag älskar verkligen Iittalas skålar , det är så fina och finns i många färgstarka färger. Love !
Vi har en likadan termoskanna här hemma (våran är svart) , men den är inte lika fabulous som dessa.
God lunch inne på Stadsteatern café
Jag älskar verkligen den glaskonsten. Önskade att jag hade mycket pengar så jag kunde köpa hur många som helst, för prislappen på dessa är ju ganska mycket . Kommer nog ha som mål att spara till en sån här skulptur. Jag älskar hur de har skapat ansikten inuti glas.
Färglada förpackningar med bl.a hudvårdsprodukter samt ljus i från Max Benjamin.
Mamma och min underbara Mormor
Haha full fart med att ge våran tågstation ett stort lyft. Klart 2016.
 Dessa kallades för maskotar på en reklamskylt inne i affären , måste som sagt skaffa mig en egen. Gud man blir så inspirerad av dessa
Crime Scene ,hihi
Gammal mopp , haha klassigt !
 
14:00
Då var klockan 14.00 på denna lördag , har inga direkta planer , mer än att plugga lite matte för ett omprov som jag ska göra. Jag fick veta att jag klarade mig precis på de nationella proven i matte. Alltså exakt så många poäng som det behövdes för att få godkänt. Men eftersom jag har tankar på att försöka höja mig i matte , ska jag göra omprov om någon vecka. 

Eftersom jag är bättre på matte nu än vad det var för ett år sedan och att jag inte har valt att studera matte nästa år , tänkte jag att det är bättre att uttnyttja den chansen.

Nu blir det lite lunch framför teven och sen måste jag kasta lite skit på miljöstationen.


//Kram Benjamincool
Älskar dessa spel ( iPad)
Jag brukar inte vara en beundrare över spel och sådant , men när jag köpte min iPad blev spelen till ett större intresse. Här är spel , som jag är väldigt galen i just nu.

Fly Hawaii 
School Driver

Starta och landa och samla poäng , superskoj
Kör bil som man gör i trafikskolan , med regler osv
Samla poäng till häftiga bilar

//Kram Benjamincool