The Maze Runner
Har precis sätt The Maze Runner med Miriam och den var jätte bra tyckte jag. Den var spännande , skrämande och läskig på samma gång (eller om det betyder samma sak ?). Just det där med att man är instängd i en labyrint måste vara skit obehagligt.
 
 
 
Rekomenderar !
 
 
4/5 smilisar 
Stress
Hej alla läsare , hoppas ni har det bra. Har haft en ganska stesaig morgon eftersom jag fick en förfrågan igår av Miriam om jag ville gå på bio tillsammans med henne , för hon hade fått två biobiljetter. Självklart tackade jag ja och vi hade bestämt oss för att se en ny film , som heter Maze Runners. Jag vet inte exakt vad den handlar om men den ser ut att vara jätte på omslaget. 

Men jag fick förklaringen att den handlar om ett sorts spel (lite som Hunger Games) där deltagarna ska försöka komma ut ur en stor labyrint och de som kommer ut vinner eller klarar sig och de som inte hinner ut i tid , dör eller blir instängda i labyrinten p.g.a. att väggarna börjar då röra sig inåt och man blir klämd. Låter spännade och lite läskigt , passar bra nu när det är Halloween tider.

Det stressiga var att jag vaknade klockan nio och vi skulle åka in till stan vid två tiden för att hinna med att hämta biljetterna , eftersom man skulle göra det innan tre. Så på 6 timmar skulle jag hinna att träna , äta lunch , dusha , klä på mig och fixa i ordning mig. Det är ganska mycket tid , men tiden går som sagt hela tiden.

När jag tränade fick jag ett SMS ifrån Miriam att vi kanske måste åka tidigare eftersom hon hade glömt bort att tågen inte gick idag. Med det   skulle vi ta en ersättningsbuss som går tidigare än vad tågen gör , som tar oss till Spånga och därifrån tar tåget till stan. Jag blev nu ännu mera stressad över detta så jag hoppade över att träna en muskelgrupp och sen gick jag hem , dushade , fixade mig och åt lunch. 

Under lunchen fick jag ett till SMS från Miriam och hon sa att vi måste gå nu , ifall vi ska hinna med bussen. Jag slängde i mig maten fast ändå på ett lugnt sätt (???) och skyndade mig till en anslagstavlan , där vi skulle träffas.

Trots krångel och stress hann jag i alla fall , haha man måste tro att allting är möjligt om man har viljan. LOL.

Celsius !!!

//Kram Benjamincool