Musik och Konstkafè
Här kommer lite reklam:

Kom och se oss musikelever ES2BM sjunga tillsammans med Esemble och se bildelevernas vackra konst (som ni kan köpa) vi uppskattar om ni kan komma. Fika finns att köpa och alla pengar går till vår studentkassa och 24 % går till välgörande endamål. Välkomna! :)


Mälargymnasiet, Mälarvägen 8, Jakobsberg


//Kram Benjamincool

Körsbärsblommning på Kungsträdgården
Idag åkte jag och min klasskompis Maja till Kungsträdgården för att titta på denna fina körsbärsblommningen , som verkar vara en stor trend just nu när det gäller uppdateringar på Facebook eller Instagram , Idag var det ett perfekt väder att ta bilder på och jag och Maja fick typ "Foto orgasm" när vi tog bilder för det var så fint med alla träden som hade blommat ut samt att vart man än tog bilder någonstans blev varje bild man tog perfekt. Men vi tog lite mera proffsigare bilder än bara med mobilen som de flesta hade när vi var där,så. Efter när vi hade tagit massor av bilder gick vid till Espresso House och tog en lite fika eller vid mitt fall Lunch.
 
De flesta av bilderna har jag tagit men även Maja har tagit några. Gå in på hennes blogg för att se flera bilder.
 
 
 
Gör ingenting
Ahh denna lördag sitter man i sängen och gör nästan ingenting , känns så skönt att göra det ibland. Men nu känner jag att min s.k "göra instinkt" kallar så jag ska väl göra lite läxor , haha.


//Kram Benjamincool