Versace Parfym -Herr
När jag var på Munchens flygplats under påsk helgen när jag var påväg hem ifrån Paris , skulle jag köpa en Versace parfym inne på Tax free för att jag kände att jag ville ha en liten speciell parfym som var ifrån ett känt märke , haha. Då planerade jag att köpa en herr parfym ifrån Versace - Eros. Precis när jag skulle betala upptäckte jag att det fanns en box med 4 olika sorters herrdofter (5ml) ifrån Versace som . Istället för att betala 500 kr för en enda parfym kändes det mycket mera värt att köpa 4 olika herrdofter för 380 kr. Med det har man tillfället att testa olika dofter och sen bedöma vilken/vilka man skulle kunna köpa på större flaskor. 
 
Eftersom jag har olika herrdofter ifrån Versace hade jag tänkt göra en liten "Review" på dessa fyra olika dofter och berätta vad jag tycker om de och vilket betyg de får från 1-5.
 
 
 
 
 
 
 
Denna box innehåller:
 
1. Versace Eau Fraiche 
 
2. Versace Pour Homme
 
3. Versace Pour Homme ,Oud Noir
 
4. Versace Eros
 
 
 
2. Den första jag testade var Versace Pour Homme och den får Betyg :3
 
 Den luktar rätt fräscht och gott och påminner väldigt mycket om andra herrparfymer man har luktat på i sina dagar, den hade en väldigt typisk parfymdoft för herrar helt enkelt. Ingen speciell doft egentligen , men den luktar fräscht i alla fall.
 
Beskrivning av Parfymen:
 
Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Dynamisk och modern, Versace Pour Homme mannen kommunicerar sin passion och sin starka personlighet med denna parfym. En klassisk men samtidigt modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatiskt - träig doft.
 
 
 3. Den andra jag testade var Versace Pour Homme ,Oud Noir  Betyg: 5
 
Den här parfymen är min favorit av dessa fyra , den har en doft som jag upptäcker finns sällan i herrparfymer: En parfym som har en karaktär , som inte håller sig till de typiska herrdofterna och som vågar ta ut svängarna lite. Den har en sött doft som är väldigt sensuell , men ändå så den passar mannen. Luktar bara helt gudomligt och är annolundare jämfört med andra herrparfymer. Som tur är den Eau de Parfum vilket betyder att doften doftar länge  (8 timmar) jämfört med Eau de Toilette (1-3 timmar) 
 
Beskrivning av Parfymen:
 
Som en förförande solnedgång i öknen, som en varm bris, en doft som ger dig en välmående känsla, en doft som är oemotståndlig för de i din omgivning. Versace Pour Homme Oud Noir EdP passar perfekt för den sensuella mannen med stark personlighet!

Doften öppnar upp med djupa noter av pomerans, neroli och svartpeppar för att sedan övergå i ett maskulint, kraftigt hjärta av kardemumma, saffran och olibanum. Doften landar sedan i en kryddig, sensuell bas av patchouli, oud och läderträ.

 

1. Den tredje jag testade var Versace Eau Fraiche Betyg:3

Parfymen påminner väldigt mycket om den första som jag testade , men den här har en mera fräsch lukt och luktar faktiskt rätt gott och doftare liknande som andra parfymer. Men som helhet luktar den gott och fräscht (som namnet antyder) lite medelhavs feeling. P.g.a att den påminde om den första parfymen får den likadant betyg.

Beskrivning av Produkten:

Mannen som bär Versace Man Eau Fraiche är både en trend-och självmedveten man med koll på vad som ger vardagen en extra glamorös ”touch”. Både förpackningen flaska strålar av lyx och italiensk medelhavs känsla. En aromatisk doft med träiga inslag.

 
4. Den sista och fjärde parfymen jag testade var Versace Eros Betyg: 4

Den har en väldigt god och exotisk doft och luktar helt underbart och har spännande dofter och får en att lukta som guden Eros som namnet antyder. Minuset med parfymen är att den är Eau de Toiliette , vilket betyder att doften håller inte lika långt. Men annars en väldigt bra parfym med en häftigt flaska.

Beskrivningen av Parfymen:

Kärlek, passion, skönhet & åtrå! En unik aura av sensualitet och virilitet, en kärlekshymn från den triumferande och ståtliga guden Eros. Versace Eros EdT är en doft för mannen som både är heroisk och passionerad, precis som en grekisk gud.

Doften öppnar upp med intensiv och strålande fräschör från myntablad, italiensk citron och gröna äpplen för att sedan övergå i ett sensuellt hjärta med beroendeframkallande noter av tonkaböna, amber och geranium. Livlig kraftfullhet symboliseras i basen av det ädla träslaget ceder, följt av vetyver, ekmossa och vanilj.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress