Kul kväll !!
Hade en sån rolig kväll tillsammans med mina babes igår. Amina hade såklart jätte kul och hon kunde inte haft en bättre kväll. Och jag kan säga detsamma.

Tyvärr blev det inte så många och inte så bra bilder jag tog igår men kanske nästa utgång går det bli bättre haha.

Jag och Kattis
Jag och Amina
Jag och Laura
/Kram Benjamincool
Nattklubb i natt !!!
God förmiddag alla läsare har precis ätit klart med goda frukost och ska snart hoppa in i duschen och tvätta mitt ansiktet , innan jag sätter i gång med dagen. Idag är det en speciell dag eftersom min kompis Amina fyller 18 år idag och det kommer vi fira genom att hela gänget (Louise , Kattis , Emmelie och Laura plus många andra) ska gå ut och roa oss eller på Tonårspråk - SUPA på nattklubben Colosseum  .  
 
Det kommer bli så kul men ändå lite nervös eftersom det här min första "utgång" någonsin och jag är lite rädd för att de andra kommer ha mycket roligare än mig , eftersom jag är inte den som vågar dansa först på en fest utan någon måste starta i gång mig ifall jag ska är tillräckligt med självförtroende. Men detta ska inte stoppa mig från att ha kul och ha en rolig kväll , måste försöka släppa all osäkerheter jag har och bara ha kul. Det är där alkoholen kommer i bilden ,haha. Men jag kommer hänga med mina bra vänner så det ska inte vara något problem att släppa loss.
 
Men eftersom vi inte ska åka in förs 22.00 kommer jag gå på kräftskiva hemma hos mina morföräldrar innan jag åker in. Vilket är rätt bra för då kommer jag få mat i magen innan , vilket är bra.
 
Hinner inte skriva mera , nu måste jag fixa mig.
 
 
"Jag har blivit som min pappa"
Så här ser min Fredagskväll just nu: Celsius , Mörk Choklad och Netflix.
 
För att skriva lite snabbt om vad jag har gjort idag så är det inte mycket att berätta. Jag hade bara en lektion idag som var kl. 8.20 på morgonen som var Historia och då fick vi en uppgift: Skriva skämt med historiska inslag , om ni förstod vad jag menade är ni hur smarta som helst LOL.
 
Denna uppgift är som gjord för mig eftersom jag är uppväxt med att skämta väldigt mycket och skratta , detta kommer ifrån en stor del av min pappa. Pappa har alltid varit glad och har skämtat väldigt mycket under min uppväxt , oftas dåliga skämt eller s.k "Typiska Pappa skämt" har med åren smittat av sig på mig och tack vare de har jag och pappa kommit ännu närmare varandra och har blivit bästa vänner. Jag älskar de stunderna när vi skämtar tillsammans i bilen när vi och resten av min familj ska t.ex påväg någonstans , då kan vi skämta och skratta hur mycket som helst och de enda som skrattar i bilen är bara jag och pappa (det är så kul !!!) . Mamma och Bea brukar himla med ögonen och sucka.
 
Jag älskar att jag har fått ärva min pappas roliga och skämtsamma sida för det har gjort mig till en gladare person och att skämta och vara rolig får mig att må bra varje dag och jag får energi av det. Det låter så klyschigt  men det är sant.
 
Nu inser jag att detta blir ett av dessa typiska "djupa" inlägg som alltid handlar om hur mycket man älskar sin familj (vilket jag gör) eller hur sin omgivning får en att känna inombords och där man verkligen överdriver med känslorna (vilket jag inte gör här). Men detta inlägg är inte av den klassen , utan jag skriver detta för jag vill dela med mig om hur jag är som person plus lite om hur mitt förhållande är till min pappa och på vilket sätt vi är lika som är då hans skämtsamma sida (som ni säkert redan vet , haha).