"Jag har blivit som min pappa"
Så här ser min Fredagskväll just nu: Celsius , Mörk Choklad och Netflix.
 
För att skriva lite snabbt om vad jag har gjort idag så är det inte mycket att berätta. Jag hade bara en lektion idag som var kl. 8.20 på morgonen som var Historia och då fick vi en uppgift: Skriva skämt med historiska inslag , om ni förstod vad jag menade är ni hur smarta som helst LOL.
 
Denna uppgift är som gjord för mig eftersom jag är uppväxt med att skämta väldigt mycket och skratta , detta kommer ifrån en stor del av min pappa. Pappa har alltid varit glad och har skämtat väldigt mycket under min uppväxt , oftas dåliga skämt eller s.k "Typiska Pappa skämt" har med åren smittat av sig på mig och tack vare de har jag och pappa kommit ännu närmare varandra och har blivit bästa vänner. Jag älskar de stunderna när vi skämtar tillsammans i bilen när vi och resten av min familj ska t.ex påväg någonstans , då kan vi skämta och skratta hur mycket som helst och de enda som skrattar i bilen är bara jag och pappa (det är så kul !!!) . Mamma och Bea brukar himla med ögonen och sucka.
 
Jag älskar att jag har fått ärva min pappas roliga och skämtsamma sida för det har gjort mig till en gladare person och att skämta och vara rolig får mig att må bra varje dag och jag får energi av det. Det låter så klyschigt  men det är sant.
 
Nu inser jag att detta blir ett av dessa typiska "djupa" inlägg som alltid handlar om hur mycket man älskar sin familj (vilket jag gör) eller hur sin omgivning får en att känna inombords och där man verkligen överdriver med känslorna (vilket jag inte gör här). Men detta inlägg är inte av den klassen , utan jag skriver detta för jag vill dela med mig om hur jag är som person plus lite om hur mitt förhållande är till min pappa och på vilket sätt vi är lika som är då hans skämtsamma sida (som ni säkert redan vet , haha). 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress