Nattklubb i natt !!!
God förmiddag alla läsare har precis ätit klart med goda frukost och ska snart hoppa in i duschen och tvätta mitt ansiktet , innan jag sätter i gång med dagen. Idag är det en speciell dag eftersom min kompis Amina fyller 18 år idag och det kommer vi fira genom att hela gänget (Louise , Kattis , Emmelie och Laura plus många andra) ska gå ut och roa oss eller på Tonårspråk - SUPA på nattklubben Colosseum  .  
 
Det kommer bli så kul men ändå lite nervös eftersom det här min första "utgång" någonsin och jag är lite rädd för att de andra kommer ha mycket roligare än mig , eftersom jag är inte den som vågar dansa först på en fest utan någon måste starta i gång mig ifall jag ska är tillräckligt med självförtroende. Men detta ska inte stoppa mig från att ha kul och ha en rolig kväll , måste försöka släppa all osäkerheter jag har och bara ha kul. Det är där alkoholen kommer i bilden ,haha. Men jag kommer hänga med mina bra vänner så det ska inte vara något problem att släppa loss.
 
Men eftersom vi inte ska åka in förs 22.00 kommer jag gå på kräftskiva hemma hos mina morföräldrar innan jag åker in. Vilket är rätt bra för då kommer jag få mat i magen innan , vilket är bra.
 
Hinner inte skriva mera , nu måste jag fixa mig.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress