Christmas Lights 2th street
Som ni har märkt har jag inte haft så bra internet uppkoppling här och det är därför jag inte har bloggat. Men för att ge en snabb update firade jag och min familj jul hos Stefan & Dominque plus andra härliga människor. Sen har vi gjort lite andra saker som att gå runt och upptäcka resten av LA som Farmers Market , Beverly Center (stor galleria) och mycket mera. 

Eftersom jag har tagit det flesta bilderna med min systemkamera och jag glömde min SD-korts adapter till min iPad , därför kan jag inte lägga ut mina bilder som jag har tagit ifrån min systemkamera. Det kommer jag göra när jag kommer hem. 

I övermorgon kommer jag åka hem och det känns lite sorligt men jag kommer säkert komma tillbaks hit till Long Beach flera gånger. Eftersom imorgon är våran sista dag kommer vi tillbringa den med att shoppa lite och gå runt på Hollywood Boulevard. 

Idag gick vi och tittade på Christmas light på 2th street och jag må säga det vara jätte vackert med alla stora och (dyra hus) tillsammans med alla lampor färgglada. Det kommer komma flera bilder från min systemkamera senare.