Mini jul !!!
Alltså jag har haft en väldigt intensiv period där jag och esemble har övat mycket på musikal, speciellt den här sista skolveckan har vi mest övat på musikalen och jag märker att det är mycket som behöver repiteras som texten till låtarna , stämmor men framför allt repliker.
 
Det var sjukt pinsamt när vi skulle spela upp hela Akt 1 och Akt 2 inför de elever som gick i Bild linjen , jag kände att jag blev väldigt pressad och blev jätte nervös och det resulterade i att jag tappade bort replikerna jag skulle säga och då fick våran producent Sissi fick syflera hela tiden (hjälpa till med replikerna) hela tiden och jag kände direkt att jag inte ville vara där p.g.a. att jag kunde antyda deras ansiktsuttryck "Det här är inte bra". Jag lägger upp några bilder ifrån en repition vi hade den här veckan. 

Förra veckan i lördags hade jag och min familj en s.k mini jul där vi firade jul tillsammans med släkten lite tidigare (12 dagar tidigare haha), med anledningen av att jag och mina föräldrar inte ska fira jul här hemma i Sverige. Utan jag ska fira min julafton i härliga Los Angeles hos min morbror Stefan och Dominque. Haha jag vet ni hörde rätt ! Jag hade tankarna att berättat detta tidigare eftersom jag är glömsk. 

En till sak jag inte har berättat för er är att jag har blivit kusin!! Min morbror och Dominque har blivit föräldrar till en underbar liten pojke och de har döpt honom till Dawson. Har sett bilder av honom på Facebook och han är så sött.!!  Kan inte vänta tills jag får se honom och krama om det lilla knypet !!! Fast jag har nyligen blivit förskyld också (typiskt) och det är möjligtvis ingen bra idé att gosa med honom eftersom jag kanske smittar Dawson. Han föddes två månader för tidigt och var tvungen att ligga i kuvös i 7 veckor (men han mår bra idag)och då vet jag inte hur känslig han är för sjukdomar osv. Det ska trots allt bli kul att se honom.

Hursomhelst hade vi en jätte trevlig minijul med god julmat , julmys och jätte fina julklapplar. Till min förvåning fick jag en iPhone 6 !!! och det kan man inte klaga över. Nu kan jag äntligen ta fina mobil bilder. Har blivit trött på iPhone 4s kamera.
 
 
Min jätte fult inslagna julklapo till min kära storasyster.
Mina presenter: pengar , choklad & nötter , presentkort på Lager 157 ,Triss lotter ,iPhone 6 och ett doftljus.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress