Benjamin Rekomenderar
Alltså denna Ansikts & Kropps Skrubb från Lush är skit bra. Den exfolierar döda hudceller samt som den återfuktar huden med massor av härliga smörer t.ex Avokadosmör. Produkten har en härlig konsistent , luktar gott- av Vodkan & ekologisk Lime - och är självkonserverad (i alla fall den här som kag köpte). 
 
Jag använder den här för både kroppen och ansiktet och produkten kan svida lite när man applicerar den på kroppen , det kan vara p.g.a. Vodkan. Men Vodkan plus limen ger tonande egenskaper och ger huden en åtstramande känsla. Så den svidande känslan kan vara p.g.a. att den s.k jobbar in kroppen. En jätte bra skrubb som jag rekomenderar. Fast ett lite minus för svidandet , men det kan vara olika för olika personer såklart.
 
(Från Lush Hemsida)
Ocean Salt har fått sig en makeover! 

Vår älskade skrubb har blivit krämigare i konsistensen och är nu självkonserverad. Den har samma hållbarhet som sin orginalversion, dvs 14 månader, men har lite tjockare konsistens än förut. Vi har fyllt burken med mjukgörande mangosmör, mineralrik havssalt, perfekt för att skrubba bort död hud, och återfuktande avokadoolja och kokosolja. Massor med lime och citron lämnar huden med en fräsch och ren känsla. 

Alla ni som älskar våra veganprodukter kommer bli glada, eftersom den numera är Vegan. Hurra!

 

 

 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress