Nocco - No Carbs Company
Alltså man märker att Sverige alltid följer de senaste tränings trenderna osv. speciellt när det gäller träningsdrycker , tycker jag man har märkt , haha då menar att jag är en av de personer som gör det typ. För något år sedan var det väldigt inne med att dricka Celsius och nu har det kommit en annan träningsdryck som har nästan samma innehåll som Celsius , men istället innehåller tillsatta aminosyror (BCAA) , en träningsdryck som heter NOCCO. Det låter ju bra och jag skulle garanterat vilja testa den. Inte så kul att alla dessa drycker är sötade med sötningsmedlet sukralos , för man har ju läst var dessa sötningsmedel kan leda till. Men man får väl tänka på att man ska inte överdosera allt som sagt. Sen därmed mortionera och leva sunt !
 
Haha detta kommer nog bli Celsius onda konkurent !!!
 
 

NOCCO, No Carbs Company, är ett svenskt varumärke som producerar drycker med inriktning på hälsa och träning. I dagsläget har NOCCO två produktserier; NOCCO BCAA och NOCCO BCAA+.
Dryckerna produceras i Österrike.

NOCCO BCAA är funktionsdrycker berikade med BCAA, grenade aminosyror, och vitaminer. Alla drycker från NOCCO är kolsyrade och sockerfria. NOCCOs produkter är helt fria från konserveringsmedel och innehåller endast naturliga färgämnen och smaker.

 
 
 

NOCCO BCAA+

NOCCO BCAA+ innehåller bland annat BCAA (grenade aminosyror) och 6 olika vitaminer. NOCCO BCAA+ kommer i två olika smaker; Citron/Fläder och Jordgubb/Rabarber. Samtliga drycker är kolsyrade och helt sockerfria (sötade med sukralos)

Innehåller per portion 330 ml bland annat:
· BCAA 4:1:1 (leucin, valin, isoleucin): 5000 mg
· Vitamin D 100% DRI
· Vitamin B6 100% DRI
· Vitamin B12 100% DRI
· Biotin 100% DRI
· Folsyra 100% DRI
· Niacin 100% DRI

DRI: Dagligt referensintag

 

NOCCO BCAA

NOCCO BCAA innehåller bland annat BCAA (grenade aminosyror), l-karnitin, grönt te med ECGG, koffein och 6 olika vitaminer. NOCCO BCAA är helt sockerfri och kolsyrad. NOCCA BCAA kommer i två smaker; Päron och Röda bär.

Innehåller per portion 330 ml bland annat:
· BCAA 8:1:1 (leucin, valin, isoleucin); 2500 mg
· L-karnitin 400 mg
· Koffein 180 mg
· Vitamin D 100% DRI
· Vitamin B6 100% DRI
· Vitamin B12 100% DRI
· Biotin 100% DRI
· Folsyra 100% DRI
· Niacin 100% DRI

DRI: Dagligt referensintag

 

(Kopierat från deras Hemsida)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress