"Jag ville inte åka hem"
Hej alla ursäkta att jag inte uppdaterade någonting igår , men jag har tyvärr inte haft tid. Som jag berättade gick jag och mina föräldrar för att se en tre timmars föreställning om Anne Frank där allting var baserat på hennes dagbok. Den var jätte bra , det var en väldigt stor produktion med massor av bra rekvisita , som gjorde att det blev mera äkta och verkligt. Med det menar jag att man kunde uppleva mera om hur det var på den tiden och känsla när det gömde sig i det hemliga annexet. 

Vi satt nästan längst fram i teatern (rad två) det resulterade i att man såg skådespelarna på väldigt nära håll , och vi fick en iPad där allting översattades på skärmen samt dumbning på engelska i hörlurar. Det kändes lite ovant i början att höra någon prata holländska på scenen samtidigt som någon pratar på engelska i örornen. Men efter ett tag gick det bra , jag förstod vad de sa i alla fall. Men föreställningen var som sagt jätte bra det var jätte bra skådespelare osv. Den rekomenderar jag för er att se om ni skulle vara i närheten av Amsterdam. Teatern slutade klockan elva på kvällen och vi kom hem inte förs vid midnatt och då hann jag inte blogga. Sen dagen efter gick vi runt och shoppade och då hade jag inte tid heller eftersom jag var tvungen att packa.

Just nu sitter jag och mina föräldrar vid lobbyn och ska besälla en taxi till flygplatsen, för vi ska åka hem idag (inte förs om några timmar) . Det känns lite sorligt men jag har haft en underbar vecka i Amsterdam och det har varit kul att få gå runt och upptäcka en ny stad , kommer definitivt resa hit igen. 

Här kommer lite bilder från i förrgår

Innan vi gick till teatern gick vi runt i en park som hete Vondelpark.
Så jävla typiskt jag skulle dricka mitt te undrr pausen som var jätte varmt och behövde tid att svalna lite och precis när jag ska ta en klunk , då ringer klockorna att pausen är slut och jag hade inte ens hunnit drukit någonting. Min direkta reaktion var "Är de helt dumma i huvudet eller ?!"
Teatern var ny , modern och väldigt stor påminde lite om Kosmonova.

Jag har missat att lägga ut några bilder från igår och lite i förrgår , men jag kommer att lägga ut de när jag kommer hem.

//Kram BenjamincoolSkriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress