Celebrating Marriage Equality and LGBT Pride Month
Älska vem du vill !!! #ProudToLove. När jag ser videon blir jag så rörd över hur stor deras lycka är när de äntligen få gifta sig med den personen de älskar , samt de personer som vågade komma ut ! Jag vet hur det känns att göra det, det var läskigt !
 
Norwegian visar Kärlek ! #CelebratePride
På Facebook har väl ingen missat att man kan uppdatera sin profilbild till något som har fått namnet Celebrate Pride ,där Prideflaggan läggs till på sin profilbild.
 
Efter alla dessa regnbågsfärgade profilbilder kände det norska flygbolaget Norwegian att de ville också göra det. Därför laddade de upp en bild på deras Facebook sida där regnbågsfärgerna lyste av glädje i ett av deras flygplan.
 
Känns kul att det är företag som uppmärksamma Pride och kampen för HBTQ-människors rättigheter. Vet inte om det är en trend som pågår just nu t.ex så fort ett företag uppmärksammar detta (t.ex Lush med deras tvål "#GayIsOk" eller som i det här fallet Facebook) utför andra företag det också för att företaget eller förtagen ska "se bra ut" för konsumenterna eller förtagens kunder, om ni förstår vad jag menar. Om det är en trend eller inte så är det i alla fall en "Bra trend !"
 
Personligen tror jag inte att Norwegian utför s.k "falsk marknadsföring" men om det skulle vara det eller inte så tycker jag att det inte spelar någon roll i det här fallet för ju mer företag och folk uppmärksammar Pride och HBTQ , desto bättre blir det. För Pride och HBTQ står för väldigt positiva saker som Kärlek , Acceptans , Tolerans och att man får framför allt älska vem man vill oavsett kön. Ju mer det uppmärksammas desto mer kommer det diskuteras och pratas om och kanske en dag kommer det vara lagligt med samkönade äktenskap över hela världen. Det är dags att vi HBTQ-personer blir mera accepterade !!!!
 
Det spelar ingen roll om folk skulle ljuga att det stödjer Pride för desto mer uppmärksammas vi HBTQ-personer , och självfallet Pride för All publicitet är bra publicitet som man säger!  Snap !!! LOL.
 
 
Ny Design !!!
God morgon alla jag hoppas att allt är bra med er , just nu har jag precis ätit lite frukost och har på mina snygga träningskläder och ska snart gå på till gymmet och träna lite. Det är en strålande dag idag med sol (eller det var ,haha) vilket gör mig lycklig , nu känns det som sommar verkligen. Idag har jag inga speciella planer mer än att gå till gymmet och sen vara hemma. Ska väl försöka hitta på någonting. Få se vad som händer.
 
Som ni ser har jag fixat designen på min blogg och verkligen tagit den till nästa nivå om man kan säga så. Den har fått ett rejält ansiktslyft tycker jag. Men det är inte jag som har skapat designen utan det har Amandah Thunberg gjort , gå in på hennes hemsida för att se mera av hennes underbara designer (detta är inget Sponsrat inlägg eller reklam inlägg , vill bara ge credd till den häe personen) och mycket annat eller klicka på länken Design By Hiawol.se högst upp på bloggen. Hon är väldigt talang full.
 
Jag känner mig nöjd med bloggen för den är väldigt mycket mig , den är flawless , färgstark och väldigt COOL , vilket stämmer in på mitt namn. Jag spenderade massor av tid för att hitta den bästa bakgrundsbilden , som även måste passa in med den nya designen. Det tog tid , men nu hittade jag en bakgrundsbild som jag tyckte passade och instämmer med mig själv ,jag hoppas att ni tycker samma sak som jag. Hoppas ni tycker om den nya looken !!!
 
Testade en Peanut Butter med Crunchy Choco som jag var med och köpte när jag och mina föräldrar storhandlade , den var faktiskt rätt god !!!