Norwegian visar Kärlek ! #CelebratePride
På Facebook har väl ingen missat att man kan uppdatera sin profilbild till något som har fått namnet Celebrate Pride ,där Prideflaggan läggs till på sin profilbild.
 
Efter alla dessa regnbågsfärgade profilbilder kände det norska flygbolaget Norwegian att de ville också göra det. Därför laddade de upp en bild på deras Facebook sida där regnbågsfärgerna lyste av glädje i ett av deras flygplan.
 
Känns kul att det är företag som uppmärksamma Pride och kampen för HBTQ-människors rättigheter. Vet inte om det är en trend som pågår just nu t.ex så fort ett företag uppmärksammar detta (t.ex Lush med deras tvål "#GayIsOk" eller som i det här fallet Facebook) utför andra företag det också för att företaget eller förtagen ska "se bra ut" för konsumenterna eller förtagens kunder, om ni förstår vad jag menar. Om det är en trend eller inte så är det i alla fall en "Bra trend !"
 
Personligen tror jag inte att Norwegian utför s.k "falsk marknadsföring" men om det skulle vara det eller inte så tycker jag att det inte spelar någon roll i det här fallet för ju mer företag och folk uppmärksammar Pride och HBTQ , desto bättre blir det. För Pride och HBTQ står för väldigt positiva saker som Kärlek , Acceptans , Tolerans och att man får framför allt älska vem man vill oavsett kön. Ju mer det uppmärksammas desto mer kommer det diskuteras och pratas om och kanske en dag kommer det vara lagligt med samkönade äktenskap över hela världen. Det är dags att vi HBTQ-personer blir mera accepterade !!!!
 
Det spelar ingen roll om folk skulle ljuga att det stödjer Pride för desto mer uppmärksammas vi HBTQ-personer , och självfallet Pride för All publicitet är bra publicitet som man säger!  Snap !!! LOL.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress