Ny Design !!!
God morgon alla jag hoppas att allt är bra med er , just nu har jag precis ätit lite frukost och har på mina snygga träningskläder och ska snart gå på till gymmet och träna lite. Det är en strålande dag idag med sol (eller det var ,haha) vilket gör mig lycklig , nu känns det som sommar verkligen. Idag har jag inga speciella planer mer än att gå till gymmet och sen vara hemma. Ska väl försöka hitta på någonting. Få se vad som händer.
 
Som ni ser har jag fixat designen på min blogg och verkligen tagit den till nästa nivå om man kan säga så. Den har fått ett rejält ansiktslyft tycker jag. Men det är inte jag som har skapat designen utan det har Amandah Thunberg gjort , gå in på hennes hemsida för att se mera av hennes underbara designer (detta är inget Sponsrat inlägg eller reklam inlägg , vill bara ge credd till den häe personen) och mycket annat eller klicka på länken Design By Hiawol.se högst upp på bloggen. Hon är väldigt talang full.
 
Jag känner mig nöjd med bloggen för den är väldigt mycket mig , den är flawless , färgstark och väldigt COOL , vilket stämmer in på mitt namn. Jag spenderade massor av tid för att hitta den bästa bakgrundsbilden , som även måste passa in med den nya designen. Det tog tid , men nu hittade jag en bakgrundsbild som jag tyckte passade och instämmer med mig själv ,jag hoppas att ni tycker samma sak som jag. Hoppas ni tycker om den nya looken !!!
 
Testade en Peanut Butter med Crunchy Choco som jag var med och köpte när jag och mina föräldrar storhandlade , den var faktiskt rätt god !!!
Amandah Moon

sökte på mitt namn och hittade hit till din blogg.. gissar att du en gång i tiden använde en av mina designer. kul. :D haha kram och ha en bra dag!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress