Fifty Shades Of Grey
Hejsan alla jag har kommit hem och fixat i ordning mig till sängs , efter en härlig biokväll med min BFF Miriam. Vi åkte in till Kista Galleria för att se den omtalade filmen Fifty Shades Of Grey . 

Filmen var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Efter att man har sett tralier (då de flesta scener var sexscener) trodde man att det skulle mest vara sexscener som man skulle se på filmduken , men så farligt var det inte. Såklart fanns det sex scener och det pratades om sex hela tiden , men det var inte så gråteskt som jag hade föreställt mig. Det fanns lite humor i det hela också. Trots det hade filmen också ett djup som Christian Grey hade som var rätt så intresant. Slutet på filmen var väldigt chockerande och väldigt dåligt , men det kan vara en anledningen till att man ska göra en till film nästa år. Men filmen var faktiskt jätte bra och väldigt romantisk. Rekomenderar den.

Haha det blev väldigt "hot" inne på biosalongen , speciellt när man satt på andra raden som jag och Miriam gjorde. Haha Mr. Grey
kropps var så "hot" alltså !! 

Filmen får: 4/5 smilisar p.g.a. det dåliga slutet.

//Kram Benjamincool
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress