Rainbow High - Musical Evita (Cover)
Här i veckan hade jag och alla sångare ett sångcafé där vi alla sjöng låtar kompat med piano. Jag sjöng en låt från musikalen Evita som heter Rainbow High. Jag tycker den låten är så kraftfull och väldigt härlig att sjunga och den passar min röst. Jag har hört från mina klasskamrater att min röst passar för musikaler och att den är väldigt musikalisk. Det säger "Du ska blir musikalartist" "Du ska jobba med musikal". 
Lite roligt eftersom det inte är det exakta huvudmålet jag vill göra i framtiden utan jag vill bli Artist. Men jag tycker musikal är jätte kul och såklart om jag skulle få någon roll i framtiden i någon musikal skulle jag säkerligen inte tacka nej. 
 
När jag skulle sjunga upp var jag jätte nervös och det gjorde att jag glömde bort vissa delar av låten plus att det inte lät så bra när jag skulle komma upp i de högre tonerna. Men annars gick de ganska bra.
 
 
 
"Ge de sparken !" Del 2
....Vi har varit på vartenda repition sedan dag ett, Varför skulle det vara ett problem ?  Tydligen var det ett problem eftersom jag fick ett telefonsamtal där de skällde ut oss totalt Varför är ni inte ni här ?!!! Ni kan inte strunta i repitionerna ?!!!! Vi kan ge er sparken ?!!! . När jag hörde det blev jag chockad för det finns personer av sångarna som ALDRIG är på repitionerna , Varför kan ni inte skälla ut de ! Det är de som ska få sparken och inte vi !! 
 
Lyckligtivs fick vi inte sparken men vi hade en väldigt bra anledning att vara på den repitionen p.g.a. den här stressade uppgiften. Men en av de ansvariga ska prata med läraren om att vi inte kommer hinna att göra klart uppgiften i tid p.g.a. musikalrepitionerna plus andra ämnen.
 
Trots lite drama bakom kuliserna har vi även haft lite problem med att skaffa studentflak som är en av de viktigaste sakerna man ska ha under en student för det är det som är "grejen" med studenten , om ni förstår vad jag menar. Efter flera veckors stress har vi äntligen löst problemet med studentflaket (något positivt som har hänt) och igår hade vi ett möte med klassen och har ni beställt ett flak inom samma företag som vi bokade studentskivan på (kommer göra reklam för den snart här på bloggen !) vilket är bra för då är det en stor sannolikhet att vi inte blir lurade.
 
 
"Ge de sparken istället !" Del 1
Gud det har känts tomt att inte har bloggat på över en vecka , den här månaden har verkligen varit hektiskt där allting har varit skit nästan. Vädret har blivit mörkare , problem med att skaffa studentflak och läxor som har kommit på löpande band och ska vara färdiga under en kort tid.
 
Fattar inte hur vissa lärare tänker för vissa uppgifter de ger ut kan möjligtivs bli klara på en vecka eller två beroende på hur dagarna ser ut. Istället ger de ut uppgifter och säger att de ska bli klara på tre dagar !!! Jag hinner inte det !! ( Har massor av andra läxor att göra också btw !!!!). Vi är inte Robotar !!! Tänk lite logiskt för fan !!! Jag förstår vad de menar med att det är svårare på gymnasiet men ingen människa på jorden kan bli klara med en flera sidors uppsats på tre dagar när man andra läxor som måste göras dessutom. 
 
Under veckorna som har gått har jag och alla sångare haft fullt upp med musikalrepitioner och det har för det mesta gått bra förutom att jag och en annan i min klass hamnade  i bråk med några av de huvudansvariga i musikalen p.g.a. att de tyckte att vi skolkade ifrån en reption som var väldigt viktig att gå på.
 
Från deras perspektiv kunde jag förstå varför de blev irriterade och arga på oss p.g.a. att det inte är långt kvar tills vi ska spela upp musikalen (har inte fått en plats att spela på än) och då är det viktigt att alla uttnyttjar tiden när vi har musikalreptitioner.
 
Anlednigen till att jag och min kompis inte ville komma på repet var p.g.a. att vi ville jobba med en uppgift (kompat en tre minuters låt på ett musikprogram som heter Cub Base) inom ett annat musikämne som ska , vara klart mindre om än en vecka.
 
Uppgiften görs på ett musikprogram som varken hen eller jag har på datorn hemma utan det finns bara i skolan och det tar VÄLDIGT LÅNG TID att s.k producera en tre minuters låt på sådant musikprogram . Vi har den här lektionen endast en gång i veckan i en timme !!! Man hinner inte göra så mycket på den lilla tiden som vi har . Därmed tyckte vi att vi skulle fokusera på den uppgiften istället för att gå på musikalrepitionen eftersom jag inte vill ha ett F i det ämnet och läraren har inom varit väldigt hård och tror att vi ska producera en tre minuters låt på dator på 3 lektioner , man hinner inte det ! Vi har massor av andra ämnen !!!!
 
(Fortsättning i inlägget här ovan )
 
 
Här kommer det bilder från en liten Photoshot på våra outfits som jag och Louise gjorde. Här har jag på mig en ny tröja som jag beställde för flera veckor sedan, som kom här i veckan.