Den här kommit !!
Som ni vet försökte jag shoppa lite häftiga kläder ifrån H&Ms kollektion tillsammans med Balmain , fast det blev en flopp. Därför vände jag mig till Ebay (där de säljer kläderna för de dubbla priset typ tyvrr) för att se ifall de hade den där Overallen och de hade de. Det fanns ett antal och jag vände mig till en som hade ett bra pris men det som är nackdelen med Ebay är att de är en auktions sida  där högtsa bud vinner. Då kan priset sticka upp som bara den och de gjorde de på flesta.
 
Jag hittade först en person från Tyskland som sålde Overall i storlek Large och kostade lite över tusen kronor och jag budade lite smått osv. Därfter när det var 10 sekunder kvar på auktionen/affärer då budade någon i sista minuten och jag förlorade affärern. Snacka om att jag blev skit irriterad , men som tur hittade jag en annan person (också ifrån Tyskland) som sålde den för lite dyrare pris dock , men då kunde man köpa den direkt och den var i storlek Medium. Det var ett s.k "Köp nu, eller med högsta bud".  Desperat som jag var köpte jag den och overallen blev skickad till mig samma dag.
 
5 dagar senare (igår) fick jag ett brev att jag hade ett paket att hämta och då hade overallen kommit och jag blev så exlaterad. Den passade precis och det var tur att jag köpte den som var i Medium annars hade jag sett ut som en vandrade soppåse.
 
Overllaen är så stylish att jag blev modekåt när jag hade mina röda Zara sneakers till. Det blev BABAMMM!!!!
 
Blev så glad när jag såg logan jag tänkte för mig själv "Yes nu har ett klädesplagg från den jätte eftertraktade kollektionen)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress