"Ge de sparken !" Del 2
....Vi har varit på vartenda repition sedan dag ett, Varför skulle det vara ett problem ?  Tydligen var det ett problem eftersom jag fick ett telefonsamtal där de skällde ut oss totalt Varför är ni inte ni här ?!!! Ni kan inte strunta i repitionerna ?!!!! Vi kan ge er sparken ?!!! . När jag hörde det blev jag chockad för det finns personer av sångarna som ALDRIG är på repitionerna , Varför kan ni inte skälla ut de ! Det är de som ska få sparken och inte vi !! 
 
Lyckligtivs fick vi inte sparken men vi hade en väldigt bra anledning att vara på den repitionen p.g.a. den här stressade uppgiften. Men en av de ansvariga ska prata med läraren om att vi inte kommer hinna att göra klart uppgiften i tid p.g.a. musikalrepitionerna plus andra ämnen.
 
Trots lite drama bakom kuliserna har vi även haft lite problem med att skaffa studentflak som är en av de viktigaste sakerna man ska ha under en student för det är det som är "grejen" med studenten , om ni förstår vad jag menar. Efter flera veckors stress har vi äntligen löst problemet med studentflaket (något positivt som har hänt) och igår hade vi ett möte med klassen och har ni beställt ett flak inom samma företag som vi bokade studentskivan på (kommer göra reklam för den snart här på bloggen !) vilket är bra för då är det en stor sannolikhet att vi inte blir lurade.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress