Sjuk & Sjukt arg !!!
Hej alla läsare idag var jag hemma p.g.a. att jag hade ont i halsen och var super snorig. Jag började känna att jag sjuk och dålig redan i måndags men då har jag försökt att klara av dagarna ändå. Men idag kände jag att jag behövde ta en paus och vila lite. Det passade också bra för idag för den exklusiva kollektionen på Balmain for H&M skulle börja säljas. Men jag kunde inte köpa någonting allas eftersom jag kunde inte komma in på hemsidan p.g.a. att det var så många som var inne på sidan och ville beställa. Jag satt framför datorn i säkert fyra timmar och uppdaterade sidan hela tiden men jag kom inte in. När jag väl kom in på sidan var allting slutsålt och det kändes piss. Jag vill så gärna ha den där Overallen för den verkade så himla snygg och skulle såå passa till mina röda sneakers från Zara Men. 
 
Trots att jag inte kunde köpa något från kollektionen har jag en liten reserv plan som jag tyvärr inte vill dela med mig av just nu , men berättar sent imorgon för det är så hemlighetsfullt haha. 
 
Jag har inte gjort så mycket mera än att sitta framför datorn och titta på You Tube (Standard) , jag får se om jag går till skolan imorgon eller inte eftersom jag har ett ord test i engelska imorgon , tänker ska jag gå dit och sen gå hem eller ska jag stanna hemma tills jag har tillfrisknat ?! Få se vad som händer. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress