The Best Time Ever !!!
Hej alla jag har precis kommit hem ifrån kryssningen och jag kunde tyvärr inte blogga innan eller efter för båten hade den sämsta teckningen och jag kunde inte ens skicka ett SMS eller något meddelande. Men det kvittade för nästan direkt vi kom ombord på båten fixade vi oss och hade en liten förfest i en av mina kompisars hytt.  Redan där började känna en känsla som jag aldrig hade känt förut - fylla. Jag blev full och detta var min första fylla. 
 
Nu kommer säkert många himla med ögonen för att jag pratar om fylla , fest och drickande osv. Men det skiter jag i för det var nästan bara det vi gjorde och det var skit kul. Hellre att jag är ärlig än att jag ska sitta här och skriva osanna saker.
 
Efter förfesten som var en perfekt uppvärmning satte vi på oss några av mina partybrillor och  som jag hade tagit med och gick ner till discoteket ,samtidigt som jag märkte hur det vinglade och hur påverkad jag var. Det var en liten underlig känsla men på ett viss konstigt viss älskade jag den känslan för jag kände genast att jag var fri och väldigt euforisk  samtidigt som jag kände mig yrr och lite illamående. Mycket blandade känslor men jag gillade den...soo Dope.  Dansade genom House , Magnus Carlsson (som upptäde på scen) och schlager med tillsammans med okända människor och såklart med Louise , Kattis , Amina och Emmelie det var så magiskt roligt. "We were drunk and having a good Time "
 
När klockan hade slagit fyra på morgonen gick jag och Kattis till hytten och gick och la oss samtidigt som vi sa till varandra "detta gjorde vi bra Benjamin !!!"
 
 
//Kram Benjamincool
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress