Kryssning idag !!!
Just nu är jag så exalterad för idag ska jag och mina tjejkompisar åka på helgs kryssning på Silja Galaxy (eller om det nu var det) och ska festa och ha "the best time of our lives". 
Det var så länge sedan jag åkte på kryssning det måste ha varit minst 10 år sedan.
 
Då var jag mest på kryssning för att ha något trevligt att göra , nu är det festa som gäller och det lite mera vuxnare livet som står på listan haha. Jag är inte så mycket av en party människa så jag kommer säkert inte bli så full , men you never know. Never say never. !! Whats happen in Silja Galaxy stays in Silja Galaxy. 
 
Men det ska bli så jävla kul kan jag bara säga , jag brukar vara stel ibland och tråkig  och behöver släppa loss lite.
 
Jag har börjat packa lite och ska om några timmar ta ersättningsbussen in till stan eller egentligen ta 560 mot Upplands Väsby. Jag känner mig mera bekväm att åka med den bussen , gå av i Rotebro och ta tåget därifrån eftersom det blir som ett jäkla maraton när man tar ersättningsbussen till Spånga när alla försöker springa och komma först till tåget. Här blir det lite mera bekvämt och jag kan ta det lugnt och läsa Nyckeln på vägen (näää jag har inte läst klart den än) och behöver antagligen vara stressad
 
Hinner tyvärr inte skriva mera men jag ska försöka slänga in ett litet inlägg innan vi går ombord båten eller när vi är därinne. Vi får se vad som händer.
 
 
 
Balmain for H&M
Alltså är det någon som har sett H&Ms nya kollektion som den franska modedesignern Balmain har deisgnat. Jag hadehört om att denna designer skulle designa en kollektion för H&M , jag visste ingenting om denna designer. Sen nu såg jag H&Ms senaste reklam på teve i morse och jag hållde nästan på att dö. Trots att bara vissade kläderna för kvinnor från kollektionen såg man en liten klimt av vad killarna hade på sig och då blev jag helt ställd.
 
När jag kom hem gick jag in på H&Ms hemsida för att kolla in den nya kollektionen (som man släpps den 5 november) och tittade på herr kläderna och jag fick en hjärtattack. Jag sa till mig själv "kan någon döda mig för dess kläder är så jävla snygga" . Jag såg några plagg som jag jätte gärna skulle vilja köpa och när kollektionen släpps den 5 november kommer jag beställa kläderna så fort de öppnar. För sådana här kollektioner brukar säljas på en sekund och då är det jätte bra att man planerar vad man ska köpa så man snabbt kan klicka i de och snabbt betala.
 
Nu måste kolla in den  här kollektionen , den är så fierce!!!!
 
 
Rosa bandet
Igår var det Rosa Bandet galan och fick veta att de hade samlat in hela 90 miljoner kr !!!!. Snacka om rekord. Jag har glömt att blogga om att det här rosa månaden , därför visade jag lite det på min Instagram sida !