Brunch med Familjen
Jag har varit mätt i timmar samtidigt som min mage har varit upplåst. Så blir det när man har ätit en underbar brunch tillsammans med familjen (som min pappa hade fått i present på hans födelsedag) inne på Skepparholm Nacka.
 
Vi åkte dit någonstans på förmiddagen och kände på vägen dit hur magen skrek efter mat. När vi var framme gick vi in och mötes av en enrom tystnad som man upplever på ett bibliotek samtidigt som lokalen påminde lite om ett Rehabliterings center (vilken bra kombination ! LOL) , fast på ett positiv sätt . Det var säkert menningen p.g.a. att det är ett Spa men det var lite obehagligt för man visste inte hur högt man fick prata , haha. Men efter någon halvtimme började det komma in mer och mer folk till buffén vilket gjorde att ljudnivån höjdes från döds tystand till normalt. Då kunde man pusta ut lite.
 
När vi kom till Brunch Buffén upptäckte jag att det fanns hur mycket godsaker som helst att hugga in i och det som jag fick veta var att allt de hade på buffén var hemmagjort , vilket gjorde det extra gott och de hade också mycket Ekologisk , tummen upp för det. Maten var gudomlig !!! och deras små efterätters också som vi åt efter när vi drack kaffe, samtidigt som vi hade en fin sjöutsikt vid sidan om.
 
Därefter gick vi en kort promenad för att smälta maten lite och få lite frisk luft, det är verkligen fint ute på våra Skärgårdar !. Efter promenaden åkte vi hem och då satt jag nästan somnande i bilsätet med en enorm matkoma ,haha. Jag rekomenderar verkligen att ni äter Brunch inne på Skepparholmen Nacka. Vi funderar på att övernatta där någon dag det skulle va hur mysigt som helst !!!
 
Bilder från idag
 
Så himla goda efterätter !
Min underbara Syster !!
Jag märker att Hösten har kommit !
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress