Chokladfestivalen
Ahh idag var jag på Älvsjö/Stockholmsmässan tillsammans med min mamma för att gå på årets Chokladfestival. För er som har läst min blogg ett tag så vet ni att jag älskar choklad  (speciellt mörk choklad) och jag haft som en tradition att gå på Chokladfestivalen tillsammans med min mamma (sedan jag upptäckte de för första gången) och köpa massor av chokladkakor från olika företag och märken, samt provsmaka massor av olika sorter på plats. Samt titta en stund på när de utser årets konditior eller i det här fallet "Årets Nordiska Konditior" , eftersom de hade någonting som hete Nordiska Mästerskapet inne på mässan. Tre Nordiska länder tävlade genom att skapa en fin skulptur gjort av choklad. Det var häftigt att se vad de hade skapat.
 
Imorse kände jag mig så trött och jag var inte alls på topp att åka iväg till festivalen. Mitt humör var som en våg antingen blev jag jätte irriterad eller jätte glad. Tur fick jag inget upplopp men det var verkligen som det in mitt huvud under vissa stunder. T.ex. trängsel och puttandes bland människor på mässan, kände ibland för att putta undan alla människor och skrika "flytta på er sega jävlar" , men det gjorde jag inte för det är så här på mässor det får man bara acceptera , haha.
 
Jag sov nog inte så länge som jag egentligen behövde för jag satt till klockan två på fredags natt med att skriva och redigera det förra inlägget. Det kanske inte var det smartaste av mig att göra men jag kände att jag var tvungen att göra det eftersom jag inte har bloggat på några dagar. Bättre sent än aldrig liksom !
 
PS. Eftersom det pågick två olika mässor samtidigt alltså Chokladfestivalen och Hem & Villa mässan , tittade vi även inne på Hem & Villa mässan.
 
Bilder från mässan
 
Här hade en konditor fått inspiration av Fifty Shades Of Grey , detta kallar jag kreativitet !!!!
Chokladfontäner 
 
 
 
 
 
Hem & Villa mässan lyssnade jag och mamma på Arga Snickaren och Leila Lindholm (som marknadsförde sin nya bok - The Fresh Foddie) , det var både intresant , jätte kul samt underhållande. Leila sa t.ex (när hon lagade en förätt från hennes bok) "Sen använder man kurkkost...jag sa Krukost och inget annat" (Krukost kan låta lite som Kukost) , det var lite kul.
 
 
Min last från festivalen !
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress